<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-7-21 03:29 AM:" _. ]  y3 y& N. I4 h* a9 p$ w

& R9 h' m8 F3 k# @~_~ 你今晚好唔同... 係咪有咩事, 老實講
" G5 N, B% D! d( e" r又俾人貼相...........
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 03:32 AM:
! K2 r% M$ F: e7 e
$ w. c2 X( o3 B& R, A7 b0 `又係果個網站呀??
7 F0 y' v) t* ~5 `係掛﹐有人講ja
Originally posted by johnwu at 2005-7-21 03:40 AM:4 R" k; }3 J- G  S* @9 m, c3 {( c
- }5 r) q/ D# K$ x3 e8 {- Z
好!!!
: M$ w- ~" T  C( D2 W
超悶............
Originally posted by william303 at 2005-7-21 03:46 AM:
* q& I' Y8 u$ |+ |' d: t8 Y/ H# s0 ~! J) N
同意
  @2 J3 \" g; G5 Q9 ~
無啦﹐都係之前貼過果d
Originally posted by william303 at 2005-7-21 03:48 AM:) D6 `( w" p; A4 A' P
" Z) d5 O2 o; I6 D3 I4 q! y
係邊張呀?連個樣我都唔記得左
% T0 @# e, u: h' ]人小小﹐貼返張啦~好快delete
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 03:50 AM:4 k) C! v  I" c( G: S  |  d
" }, s+ l! ?" ?- Q; F
呢張好似post過喇
/ x! Z0 _6 h4 @( [
就係俾人post過我先放上來﹐唔通同人提供d新圖﹖
Originally posted by johnwu at 2005-7-21 03:53 AM:4 S5 ]# `' v& ?6 s3 F

1 Y/ Q, z: }" @3 R' b" I都幾塔得杯落wor
4 i4 z0 g- m9 x9 }
超~你都睇過我d相啦
Originally posted by william303 at 2005-7-21 03:55 AM:
9 p" o  o9 p* _6 a3 u* b
: V$ `0 A$ P7 L6 d5 F係唔信果個係你嘛!你都知啦,綱上面好多人都吹水架!
  M( d/ C0 B0 @3 U" m9 \2 E: a; Z
前排我貼過好多啦﹐你走寶lu~
Originally posted by JCer at 2005-7-21 03:58 AM:
# e9 c3 B* Q4 n$ X' U, h! g- @: T% Y
之前有張... 鄰家女孩D ka... 果張正D wo
5 J0 I" y; `9 q, n; C( A9 v
=,=呢張﹖
+ X; Y( x- J2 [* w" @/ _+ K1 c1 [  k& u4 w5 w% v! ^
[ Last edited by simen022787 on 2005-7-21 at 04:00 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。