<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:47 AM:
  \2 r+ w, `7 [8 ~' Y
# o: b( \) n- t我唔gay既咪得囉:cool:
/ l  p5 J( I3 a! ?1 ?! J
我一直以為你係左手協會既成員
Originally posted by william303 at 2005-7-21 04:47 AM:* z7 {. g3 g, r& @8 I0 E; y

( _" y" J# z) P! X吧,有男有女,好好玩架!
' ~! I6 m# O* z' A# j係咪游戲機網吧中心﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:48 AM:
: |- v; H+ a3 J. ^) V! a
6 _, r$ ~6 A) L; K$ T5 D  _/ P6 Inono~
1 }9 \9 ]' G  O: x6 d3 K% G我只不過係左撇子咋,並唔係gay既
- _) X1 }6 \% U! H係呀﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:49 AM:" l' e$ Z8 C* x& g
我諗起我上個月你icq到比個gay呃左....
' e: v4 a! }3 S: Q1 a同佢吹左半個鐘,先知道佢原來係扮女仔,福!!!!
/ w" r& ]& I1 n6 l* D邊個呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:52 AM:; M) [! {1 c' N& j9 B
) [+ j0 u- P9 [% A! Y' a
係呀,即係左手寫字,渣筷子果d呀
1 s3 o; L/ @2 F9 Q1 d7 [3 C% E係咪左手握手﹖
Originally posted by simen022787 at 2005-7-21 04:52 AM:
) M0 s7 K' n6 j- l) B# [2 y# h- n# Z4 _; I) ^* \0 ~. z
係咪左手握手﹖
8 K& d* x% z) f" N
定係2隻手一齊握﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:53 AM:% D0 S" J2 i$ m/ |) ~2 \* i

8 E& _' K2 S4 x) h0 k, Z- o% z" U$ N7 Y8 S0 t
我唔知呀,佢個又同我個女仔朋友一樣喎' k7 d2 q% q# s6 g- R( b3 X
我又估係咪佢,點知....嚇到我都唔知點算=.="
) |3 C# l# l5 w! ~' k" i" P" O
哈哈﹐玩哈都好嗎﹖難道你會不能自拔﹗﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:55 AM:
$ H# ^7 D8 N  |1 H8 y8 r
8 j  ]: ?. c6 S* w唔得...真係頂唔緊,佢講佢同佢d男友既野...諗起都想fcuk佢
; z0 Q/ O- f  [4 Y8 W6 B/ z<=嘔
7 A; B: f; c+ P' y, O7 d
, o5 C* k- Q9 `* C哇﹐情深的一
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:58 AM:
5 z) m% r1 s% y0 v4 ~8 j9 C; A* u! ~3 R0 y
一定啦,我一定搵枝地拖棍幫下佢  p4 Z% y; D& x- d+ e8 @' w$ B4 _
佢仲話叫我留電話比佢,我留左icac個電話比佢
& n# c* F' o: O1 e- F哈哈
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-21 04:58 AM:
1 G& R" ?- B6 N/ z& w& f% p
6 r. H0 A! a0 y6 e% d0 m- {一定啦,我一定搵枝地拖棍幫下佢
! ^8 V9 W" {; e! J8 T$ }& b佢仲話叫我留電話比佢,我留左icac個電話比佢
$ C: ?" D4 X* n4 `+ b4 ^! b
你試哈落水記大嗌﹕“你地成班都瀨屎ga!”
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。