<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by VictorTan at 2005-7-24 07:01 PM:
$ k+ H( o! T6 z! V4 @! m
+ G& d+ R$ i$ s0 V8 A系啊!你應該都系鐵盤,如果唔系邊頂得到!齊齊去表演啦!!!!
& R  Q$ r) K2 f7 a# E' L我當然唔係啦﹗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-24 07:03 PM:/ @: C4 X7 p% ~0 d
0 H( m3 p+ U" `) a
feel唔feel到:cool:
! t/ b/ L& e- Z4 ?5 z
你話呢﹐我咪成日係咁中槍
Originally posted by VictorTan at 2005-7-24 07:03 PM:
! H5 i. M* N7 Q* a) m
5 z/ b  S1 c8 N: O& U4 E1 V日日頂20個小時!唔簡單BOR!!!!
# A' F3 P$ z0 L$ v8 O1 t腫晒.............
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-24 07:06 PM:
! P# m6 U3 ~8 E9 n
/ B- N6 _3 c( e# [3 N. }. U每次見到你o個時
; \3 u5 C: E* `" K% V/ B
見唔到就更專重你
Originally posted by VictorTan at 2005-7-24 07:07 PM:7 ]* w3 n" i: u- P5 N' _& i8 c

; z7 U1 g' v- C我幫你搽藥膏!
# m- H+ j9 g. u8 l. `, v0 h7 P% @( `+ X
好呀﹐等左自出左街先啦﹐記得著定避彈衣
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-24 07:07 PM:
2 q+ K. v! r9 n( l# n$ b  H
3 y# E$ C1 O  ?0 d  d$ R: \
7 z8 Z3 W, \! p( }( P
得返果4個鐘重要俾買月月鳥同芬芬
6 r6 T/ u& Z; d' o. }6 N1 V0 `2 i/ @完全無得透
Originally posted by VictorTan at 2005-7-24 07:10 PM:7 N& r- F1 P* ^4 F* ], _7 s3 v" Q
+ r6 ^. l6 L  j( M8 v) t
仲慘過做KOO,KOO KOO KOO KOO !
$ P* }) J8 {) x" w5 s: d5 c
咪係lor~行街行到對腳都腫晒﹐傷晒
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-24 07:12 PM:( s, [2 V. A) n. D
8 H8 f+ J4 J, {; u5 e" F
咁可憐...我將d時間分埋比佢地囉
: \7 j: I/ w- z8 ]- n# B# z0 w
你會找第2個滿足你﹐我唔制
Originally posted by VictorTan at 2005-7-24 07:15 PM:, r7 w$ Q; ~# H8 S* m1 J' v) A
6 ?2 f+ ~8 _0 [+ J+ a! h' F1 B
禁啊!唔好意思BOR!唔叫你井底蛙都唔得!!!!!下貼E WRITER!!!!
1 w- U# i6 F. w2 z
恭喜恭喜你都係writer
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-24 07:17 PM:- N9 C( V7 c$ i7 u6 i  |' R

8 c& x8 v) t( i) E, ~你而家都搵幾個黎滿足自己喎=.="
! D' d3 t' d  Q  \* x2 M! c4 s
係你話要咁ja~一係你頂晒24個鐘
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。