<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 12:56 PM:
$ E; F$ M5 @) H- [
8 g. z& ~. Q: C5 K2 V.hihi......=.=
. T* c1 f" F3 H* |
你人大雀細嘛~~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-2 12:56 PM:
; I2 d$ }7 l0 a+ S, w
8 x: t) y( ]! P8 L好喎~~~~唔該~
. T$ E/ L4 c% V) a張大你的口~成盆24味係度無人飲~~我太涼會暈~
Originally posted by twh1110 at 2005-8-2 12:58 PM:( y* I! p9 h3 F) D
2 b- o' C/ R* m/ |6 V% j- x
................=.="
, F  n! f( W' w# V$ V/ _唔~~都幾花功夫先吹倒呢隻雀﹐唔洗擔心~~快D囉顯微鏡啦~一定吹到
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 12:59 PM:2 B1 s" \, \' T% t' C
296-359-520 (12:59 下午) : ' j  F; J. X* C: R% j! H
我係GI...
( T, y6 G: T- o7 @1 ~& l" Z
你重唔快D打去約人
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:03 PM:# R  V* ?1 {7 X. e* \! c3 |7 \1 s

1 T: R) s% ^+ P6 @" D4 {- m
) Z5 ]( v: `$ S( _2 U我唔會話俾小鳳姐知ga﹗
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-2 01:06 PM:* h' h; `/ l: b8 ~3 K% T) P
0 Z5 q" M5 o3 Y9 q( [: I  M
其實佢打左啦~~~就是中左招...所以講俾我地知..提防下~~~你睇雀幾為兄弟~~
7 N( N* b  t1 f1 Y% d/ I哈﹗﹖係咪中左傳說中最駕細的A屎% a& T1 \+ L9 l6 a7 \8 k0 N, Z: e7 [
雀雀做左國內第1001號賭神
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:07 PM:
( j4 c+ Y% I) g. o1 `5 q% I- h- `8 T/ I  e
您鍾意啦
: i' z; p( @2 h( V0 M我查實都幾歡喜你ga
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:12 PM:3 |' L! i, x9 |8 O
: l/ A, _0 G: ]7 T' b
0 a! [5 k% j* O. B5 R食唔食朱古力呀﹖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:12 PM:7 F0 `  l; n+ t% w8 P
! Y) ^  ~3 q7 X: }! }
有冇icq
) P7 p( j) Q& e# _/ m* r" L
問左左啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:13 PM:9 G, v3 A2 p/ }  B4 t
( s  ^% _) T+ i4 Z4 y4 c, X
邊d先
! b) R! G, P' d! b用我奶奶整的朱古力~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。