<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:14 PM:% F8 r4 c# s# @3 b& Z6 H5 H# I: p

( f5 m2 N1 J; J! {3 ~! L佢都唔比......=.=
, S, F$ |; v( U~自己估
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:15 PM:: ~2 G" G  S/ v2 r
/ Z% a5 {- u! ?: u) ?: w5 N! W
咁又唔錯
* Q- c2 k* U# D8 n4 d" L唔~我奶奶雖然老就老左d既~' b& Z) a5 B! u* [5 l" Z
味道唔錯嗎﹖
俾你估哈~係ASU﹐定係Asurada129~定係樹呢﹖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:18 PM:
  o  Z8 Y. O; k: d! P; ~2 {! Z% f2 p3 |: Y. T
0字??
" u/ K9 R% u/ j( B% P: I6 Q6 U
你見到我icq?
Originally posted by twh1110 at 2005-8-2 01:21 PM:
2 a  s  W1 r( y4 `8 v! R
7 x5 p! k2 M" `$ J我可以試下ma?
# P. s- ^3 @. _) X我奶奶60歲gala~你都arm?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-2 01:22 PM:/ L4 V7 I% e1 t; r: P/ ]
2 f1 p  ?" `6 j& U3 ~
您岩岩post左出來:cool:
+ t$ p9 u4 |7 E+ U6 X; l你改我個post都改得幾快手~
Originally posted by twh1110 at 2005-8-2 01:25 PM:% L4 H) k$ Z& X- V# `( Q
, |9 C$ _' x3 R. r+ N  O" [
.............=.="
$ x3 ^" ^7 G$ _
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-2 01:26 PM:
5 D; F( ~, `0 r6 d( Z8 ]+ |+ \; m  z2 g5 Y* \
仲咩攞我個名黎玩
5 e5 g8 }& g8 V2 M6 Q
邊有呀﹖
Originally posted by twh1110 at 2005-8-2 01:27 PM:
, k1 m1 z2 k: Y/ Y; J4 t
$ |  J, v( s: s  k. V/ z% H係邊係邊?( T5 T( ^: g* Z
見唔到~
! c2 L9 ]% @' p, q  D) m
一早俾人改左lu
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-2 01:28 PM:
- z9 x! v# A8 V. l+ O3 ^+ y2 X/ A9 r, a
其實講緊咩~
6 |2 m; A4 @6 s# p講緊ASU激嬲左咪咪~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。