<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-8-7 05:00 PM:) n  p+ B/ V4 F6 A& Q
# |" h& Z& O% O) w
& j$ `  s( I8 [% g8 Q' ~
有眼食
& \3 M4 D3 G( P2 x% j
你捨得食嗎
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-7 05:00 PM:( A+ m1 C$ Y8 O( \
2 E, L7 ~$ [) o
) u( P2 l9 F6 a: m2 f' {
咁快開學(對澳洲升學完全唔了解)2 g# j. V! F- U% E
* z$ B& Z, A: S; K
早咗d bor 仲有363日先係
' l9 ?; [: p) |7 q# O
係﹖重想以身相許俾你做禮物tim
Originally posted by crap at 2005-8-7 05:04 PM:
. Z7 |/ `- j* i9 u8 q0 h2 Y
9 X! @7 k* g! }1 @. J  ~5 T9 N( u2 v  l6 c4 `
食一隻, 留番一隻
% k( \9 l2 ^$ v9 K8 |單隻﹖no﹗
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 05:05 PM:0 W. L4 z1 b5 c
蟹終於出現
  \, r8 e! [3 d: a0 ?! S: T
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-7 05:06 PM:8 K6 A& Y' l, C5 P

' w" v4 C: K  o, e! j' }. A* _0 h6 [) V5 g* t' _, y2 H
朋友妻,不可窺呀!!!/ O) s- l5 i" W4 i4 D$ i9 o0 W: o+ _
嫂的事我係唔會做的
) p- _6 s+ A6 B( R7 T4 F- }我係大嫂wor~你做唔做呀
Originally posted by crap at 2005-8-7 05:09 PM:# \6 m! ]* B8 M4 b; b  k) o
& [9 M$ z" H4 Q* f3 |* |

3 I  l2 w- }9 m# U& y: F仲有好多隻眼嫁
3 w1 J% n0 X' Z% I( M, g: K1 l# k==你想食唔唔﹖
Originally posted by crap at 2005-8-7 05:12 PM:3 r1 u) D/ f* @! {8 j+ j! q* F. L
, f; C- Z: ]6 m- `

7 |4 ~& q/ z5 p' p+ |, \要用信鴒 =.="0 }) L" {6 s; l
email address 有喇掛=.=" D; r( {3 Z) V* y9 [5 p+ _4 |" {6 |

9 g2 O, N# g2 i* w6 y/ ?有聽過, 呢d妖言我唔信的
' _3 h( x8 v7 L7 ]: T1 W
用狼煙都得ga﹗
Originally posted by crap at 2005-8-7 05:13 PM:
4 c1 h- n: c! S8 @* f4 v
% h) B% t0 f  ]. @. `0 c$ ?* L: D4 q2 f% O; N+ V
星期三丫麻, 我好關心你嫁, 成日幫你留意住嫁
# U: S! e) c! M& {4 W( [3 o6 U
有無幫人留定個地盤工位呀﹖
Originally posted by crap at 2005-8-7 05:15 PM:& _0 E. X  ?8 n8 W; D  j

# E% j. i* S2 ]: L+ ^1 r+ G9 R# V, Q  ^, p9 [
係, 因為好耐無去好文, d能量儲埋左
- A) v; [4 z- D" Q) X8 N8 b
近排有咩好文介紹呀﹖  hard sell 中
2 C3 [# m8 f' H0 |* p1 @4 Y: _) t- T5 Z1 q4 k% }5 K" k0 x4 Z* F$ E  R, e1 L/ J
[ Last edited by simen022787 on 2005-8-7 at 05:19 PM ]
Originally posted by JCer at 2005-8-7 05:18 PM:4 j# m- U) \% o/ \- r/ O" a
% M) T2 T" C7 s) h3 ], }  o
你地知唔知 狼煙 係如果做出來的呢???
* w/ ^/ ^" D  V6 D狼的唔唔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。