<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-8-7 05:34 PM:4 {: J) a: h& O/ t  r

. o. F, a1 T; `( L% f: Q( z/ i咩事呢 ~?
  X) k- p: M  W4 t1 R
>3<啜啜啜啜啜~卜
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 05:37 PM:
4 r& n; ~* v2 O& P5 o4 ~% |  k# `; ?5 r* f2 d& P
有蟹響度o麻
& O1 f* q8 p" ]: W6 g( E
係呀﹐個個係度等開餐呀
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 05:39 PM:
) G5 P$ A9 O* q' r9 F" I' a" T
+ v- ]4 l& ?$ x" Y- R. K; X- ^  X次次都係我o架啦 =.="
2 M1 V8 W/ m6 T7 X8 C  I0 A6 t4 H; Uyou are the chosen one﹗
Originally posted by at 2005-8-7 05:40 PM:# v: w1 H% ~0 I$ `$ v0 |  x5 N$ \: ~
4 a! ^  {6 u+ }  u( g8 v
=3=
( E2 J- L' V8 T, O" i" o
奇哥﹐你副老花呢﹖寶珠係果邊呀
Originally posted by JCer at 2005-8-7 05:41 PM:6 Z, L0 f& G  F" U, `* U" s
: i' I. _8 M+ l
~_~ 有排都未有得食la...~_~...
9 C6 ~9 S& @, Z- W4 o- t- q啜我做咩 ~_~ ... 想引開其他人既視線, 令00 脫身???
/ \) a. q1 ?5 j: `# {, C咁以後唔啜lor
Originally posted by at 2005-8-7 05:47 PM:, Q. U, ?1 g$ f: s

; n7 K$ p8 e; k4 z, V% u, g你想點?我嗌架
! y+ x% x+ V/ U你明唔明個公仔點解呀﹖奇伯伯
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-7 05:49 PM:
4 ?/ ~; Y5 x- s1 Z" J' I* x! {8 g: Z& M7 |! W* x8 G

3 v3 ~! Q- l5 ]1 c不過都唔夠00 or 蟹 鬥
9 O) q, h; Q- N; Z+ _( _4 t, l
0蟹鬥
Originally posted by at 2005-8-7 05:50 PM:- l! y6 w" l: I& x! |& S

6 F* Q3 ~4 A2 s6 U+ t2 r. l3 f0 S2 U唔明~.~
) R. I  q" Y/ w2 a! t/ w唔﹐你找哈身體邊個部份中間係*兩邊又有2個圈圈呢﹖
Originally posted by JCer at 2005-8-7 05:47 PM:
3 O" H, K# t1 ]4 A! h  ]2 @; k$ w
7 y- P5 ~& Z! t6 M1 f5 I鬼叫你最細... msn 中我就最細 (佢地一咋熟男~~)
' d6 h6 I; t2 y% h; g) `6 k小芬芬真係好細既~
Originally posted by JCer at 2005-8-7 05:54 PM:
& f; k* y7 k$ z0 ~
$ H6 k$ Y4 y( d& ?( M* u9 A. @% Z' P7 y~_~ ... 教壞人
& p" ?( a1 y3 Q2 V- u" E你教既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。