<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-8 12:14 AM:8 U8 `1 U3 b% s$ v! q2 b) b
0 c5 x* w7 o; k, n& I
所以我要係TVB播完前睇哂佢~~
- }. ~# s( ?) ], nD人都死得7788啦==
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by roykenroy at 2005-8-8 12:15 AM:  r! c; f- U, |3 p$ a
. b- N/ {' |) C, Q: X# ?

: p& N# u. `/ N# `& Q) z6 W哈哈哈哈哈......好得呀!!!!!!!!!!!!!!!
' g/ J" {* q: d. s+ g/ E0 V又 LUM?????今晚真係訓唔著 LU...........
+ V, ]1 ~3 P0 f) X羨慕中
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-8 12:16 AM:5 y; Y1 l0 A# h, K& J

7 }; x$ D# E# k) i8 X) I- q- F* ehttp://www.26fun.com/bbs/attachm ... 8&checkid=09a7d呢張得唔得~~~女仔~~
  v' b8 m- g/ i) J重有無﹖呢張幾好
Originally posted by JCer at 2005-8-8 12:16 AM:
2 Y. b0 [0 I0 \6 x( G& `: M~_~ lastnight 無聊睇下 鋼....士 之後我bro係咁話同漫畫唔同, 改曬... 報告完畢
% m! f) z- V( P# m
係﹖你講俾我聽漫畫係點呀﹖CD rom芬~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-8 12:17 AM:
; X/ b4 f1 ]& w, F  Q9 k  i( K) I/ f0 Y
哈~~~我今日才START睇~~~4集1DISC
+ n0 f. X9 H# ~8 i2 `結局呢係.......(講左等你唔心機睇落去)
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-8 12:19 AM:3 [% ~7 y. W+ d- q- \

3 L+ [( B! Q0 Y% Y佢搵芬芬,雀冧下你囉
( \! q- i5 q# h7 a2 k% v
你唔會表示哈﹖
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-8 12:19 AM:5 B$ ]1 z" K3 I( c2 B
; _2 V5 R: _6 L7 h
=.="
4 i- ^' P) c" ~5 @2 w我一早知左
) _1 L. x% @9 @0 D  ^車~不過其實都唔係好明d人造人
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-8 12:20 AM:$ p" p/ s; p* f

& C' t$ Y0 P2 i5 T. L7 _1 _3 T( w外星人呀
6 ^+ V% P+ V& o8 {, j$ w3 }咁呀﹐算啦﹐果個啦
Originally posted by JCer at 2005-8-8 12:21 AM:* P) i6 z. ?  m+ ]7 |8 V0 F

# }9 |8 U3 H/ _7 Q3 c1 `~_~ 我都無睇, 我bro 係咁講ja ma...~_~ TV 睇左幾集ja....
% B' j& W1 o5 W$ ^" v8 {你bro靚唔靚仔﹐介紹俾我識呀﹖
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-8 12:20 AM:
6 A: h- N% e5 j大家好
0 {4 v: R- E& A! S$ f1 X星姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。