<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-8 12:35 AM:* y* H+ a* H# e) M

4 m* j/ b% ^3 Q# c3 h# w5 E) Y% ]" r
$ w9 X  b% M' g. P8 @4 G2 [6 f2 t6 E
gay 左一輪先上 EF
9 Y3 D7 E% |* s  w! W
人地可能星班2味~
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-8 12:38 AM:
  W5 j% U5 I: G- n8 B/ r% l- `8 M
2 v( e- h- w. C2 h: `; B. |  X初犒...$ s, o' {4 N1 J0 q: e

, g. m6 c' I& Z2 C' ?2 H字眼明日更改~~~有更改係我DISCUZ既交流/點唱頻道留MSG.....
+ _( Q6 w# G# O9 V4 o7 ^8 ?
0 J  C- D" K, e好眼訓~~閃~~6 u/ r8 d  P9 W" r2 L8 s
( U/ y9 ^( X, u6 ^5 g) J
GOODNITE ALL!!!
  G. V; K4 v) `, B/ N
多謝喇>3<>3<
Originally posted by fatfatdragon at 2005-8-8 12:43 AM:
: ?; K1 f- l% s& B/ }, G
" t; R4 d$ |; m6 T
- g$ u* D/ s' g; m* Px3
) j6 A3 q5 ]& N7 o! Q
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-8 12:44 AM:! Z& |3 A+ y5 V" y

5 O9 r; [% }. F+ y+ j" \4 n, ]. _7 W4 T1 g
星班2味???
' `: h: K7 G  j' _1 h5 A/ J6 x7 Dmain point係最後2個字
Originally posted by twh1110 at 2005-8-8 12:46 AM:
0 ^3 I: Z9 E$ R
, s# q: \  ]% n' |+ @2 E你好令啊~
& Z' V3 l5 X( z" o) [
thx
Originally posted by JCer at 2005-8-8 12:51 AM:3 Y8 B" |! `6 P, ]2 j. g
% G# {  w9 d0 F) o
你屈我係一個壞人, 明顯地你係好壞...
! h9 B$ r& D% m; phm... 你咁壞... 你玩曬啦... ~_~ 我都係繼續做下電車男
+ V+ T/ h! E; q# W  b4 W係咪d變態仔所講既痴漢﹖
Originally posted by roykenroy at 2005-8-8 12:51 AM:; k1 e; z' \6 c, ?$ k
# c! T5 I9 o" y; t5 u
x2
7 z' l% q3 m$ z* J$ P
x3
Originally posted by JCer at 2005-8-8 12:53 AM:
6 f# P# v/ t# {% g/ M+ J( z" O- \/ W' ~1 c
~_~ 咩ar,之前咪有人問過lor...(唔係你咩, 可能係亞 t...)
; N4 C( ?* P) n% `0 h8 m& `# n8 U
????
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-8 01:06 AM:
! P1 G$ `2 R0 v: h哥, 我要訓喇, 响車訓得唔好, 聽日仲有大把嘢等住我做 (office 張枱就嚟茶都冇位放)....
: b3 \! x# u+ g- V( l' _9 e6 v" y
! K1 J& k/ n/ ]0 ^/ E5 x  d* t9 Gbye everyone
( w% Z+ C: c/ m
88~响車訓OT到無得返home?
Originally posted by tenmadio at 2005-8-8 01:08 AM:
& t4 T6 _: b5 K  k* Ksimen simen simen simensimen simens...
  g4 @" h2 T' `9 U9 uyes?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。