<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-8-8 01:09 AM:9 P8 n# v6 P& c1 s# Q2 {
/ v8 Y5 e# h9 }& J6 J! W: P3 A
yes , 我都有用過...但唔中籠
  }( s3 x1 O: j( d; S& u中籠有幾難﹐想住自己個籠射咪得﹐任射啦
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-8 01:11 AM:* z5 s  }; Q+ u; O( n

2 w3 B, A+ Y4 |( }, J小妹變左雅典娜!?
4 j) i# ^* H0 z6 y+ E' |& c係﹗﹖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-8 01:12 AM:" `& g7 i9 `6 r  |8 D
. y  m9 ]" |5 q: o! A& v; v
借您的用可以嗎 ?
" N, I" q5 u- ]7 S==﹖咩呀﹖
Originally posted by tenmadio at 2005-8-8 01:13 AM:$ G+ |/ Y' m# _4 u# K! q

: r/ ~3 ]- c! W) h! I
9 A, O/ U. X) O+ ~6 w$ Y+ o6 b
4 j- _/ I' U$ m3 {& \" t) u問左仔ar!
9 d$ r! j' e8 D# P# @
咩事唷﹖乖~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-8 01:12 AM:: r- Y3 @# [- w0 H

' }$ p' e! ]: a. @+ f& |' j$ W你都識玩!?
7 h, Y: ?9 |4 [" Z8 X+ U' M1 A  V& O
唔識﹐呢都吹水版呀嗎~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-8 01:15 AM:
" k6 t' B$ q, y3 Z0 p( o" D
9 V1 ]) z+ ^0 t4 d可否借您的''籠''來射
7 y9 j) P) _. J' y' m3 s籠﹖咩籠﹖
Originally posted by tenmadio at 2005-8-8 01:18 AM:
% B0 E9 A6 S" O$ \- }% ~4 _6 }' M$ k' l* o4 y

" X5 J$ A: |1 K# c$ P0 O; E* I" t8 v2 D6 `# X, I+ _
岩岩左仔上了我身, c7 y) z6 r( H5 K0 g
' W( r8 e; z) X
狂type "simen simen "     % F6 n3 V$ B* |
% i7 p+ s* c% P$ `) j
我都唔知咩時
6 c' U2 k% z2 ~5 I
當真﹖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-8 01:18 AM:
% J; k/ R2 }, ]5 [: l; J: d; G& h
* U" d& f- H% N2 t籠門
. C- B9 O$ S) x- q' n" n/ h! _' e我無呀﹐GK點解﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-8 01:20 AM:
- m2 X- f& }: X" R! _: {4 k+ J# q
$ ]% r7 s4 ?  C: M8 s3 e  o+ `佢講3X野
# R0 ^3 N5 |- w
小妹到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。