<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yeahchan at 2005-8-9 05:27 PM:
% g' p1 w0 K4 n" h
, t  L3 [: A1 |# x; E% i) n你唔明?!?!
, Z2 ~- g  Q5 K唔明
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-9 05:30 PM:
6 [% D5 N$ E1 U& [+ c8 x. I' e# R, b1 g+ |( M
唔明咩
  c. Q: c6 k5 L, z6 i- u5 j唔明講咩lor
Originally posted by johnwu at 2005-8-9 05:31 PM:
& g$ B" s: l, F8 [) o  E& n, y& G/ W/ e$ F* v- d
你地又玩呃?
- s6 }6 R8 z) J- i  H9 k" V邊有
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-9 05:32 PM:
. A2 J% `/ [6 O0 z7 R& i我的心碎了,被刺了一下便破碎了,漸漸消逝.........
, c: d& {( h9 Z+ _
icy姐姐
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-9 05:41 PM:
4 F' O, g8 w3 W8 l& G4 r; K  j/ g0 B0 v- k! c3 Z
; l5 o) z$ r8 @$ P' I1 E( p& i重笑得出==
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-9 05:43 PM:* \* C$ W5 y; h2 F* m# j4 n
  g- k) J2 `, i' Z& z4 b$ |! N
食餐飽
) P) v) v. J# _8 t8 J7 q' J
邊個煮﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-9 05:45 PM:/ n2 ^8 o# I9 ~( f( o, r
+ b- z+ R; a2 h$ F8 K
信唔信得過我既手勢:cool:
+ r$ C0 G3 I$ @% @( t4 ^
ICY姐姐被激走了
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-9 05:51 PM:
5 P9 R9 ]5 V  y' M, i0 K& ]0 H, O, x
' G# {  }8 V% |2 F9 L$ }* f
* [$ N2 X  w( o+ m0 v' \% v5 J: K/ s- e) r( S1 q6 l( ^
唔見左, 記住呀, 
1 @. q6 Z5 g- [! m1 Z1 Y% z% e我要唔見左(佢)!
! z/ ~$ i* O1 D# f7 W
你返來啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。