<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-9 05:51 PM:
, M8 B3 k/ M1 E4 |
5 H) M" J- F# T7 H0 l7 x. ]5 d, u0 m* V% P

& s6 X, g, m! q+ l8 w8 C唔見左, 記住呀, " e2 x6 K/ e. i
我要唔見左(佢)!
% W& b# i% p. ^3 N% u- R
=3=錫返﹐小妹係過來人
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-9 06:01 PM:
6 a8 G  A& ^3 ]+ G2 V( U( j: @% X0 E2 E6 @. s/ }- f' h' W
冇 =.="
# E" x+ a! x$ E2 [' E
00仔咁聰明﹐起碼都30分啦﹐洗咩驚姐
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-9 06:00 PM:
1 O! w% o/ E. }5 g, E6 h- ~
7 e' I: K, M3 U9 ~
! G, u1 \# F1 t8 |: ~! F6 J: o
' J& {( F. d8 ]5 o唉, 我想知係咪真係冇左張相.............
4 t7 |5 H0 N3 R8 W真係玩大左....啜啜啜,多謝你!
% }2 F$ u0 Y& F. v
呢度好多cd rom~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-9 06:08 PM:
$ S& S5 L% K' \0 O  R: u5 e
( |; `- }  ?3 s  C' h' z7 O; Z聽日使唔使做你啦啦隊呀
( d" B6 w+ Q- l$ I
同10優00仔影哈相﹐上哈報紙
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-9 06:10 PM:: K+ B) |3 x! u% S" H! Z! D, `
係咪 ”唔見左” 幫我整走佢嫁?% g& Y. J' g2 @6 N$ i
我想多謝幫我整個個人呀....  F, h1 |% r3 z8 h3 i

n4 y* M8 Q( v; j+ A我check左, 真係冇左....放心d....
3 Q. o' W" y' N. ]) |* R5 i唔﹐你就好啦~我D相就.............唉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-9 06:11 PM:
. L* U$ U8 M- u1 }! c6 i. t# _  J4 p6 W' h8 B3 P- s( k
2 j( ]; Q6 M9 U3 |
唔想我沾你光﹖
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-9 06:12 PM:# Q6 \1 p0 D9 _+ k
% M7 ]+ A1 {8 e- s+ o

. f1 B9 ]: c: {: x! y9 o
$ p- j; r9 G$ O你做乜事呀...同我一樣咁o既惰況?
: }" V+ ]; I- d( H8 t5 }
我﹖..................唉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-9 06:14 PM:' j0 a3 w* n5 u
8 i. B5 F1 l$ g
保護唔到你添
9 M" I* M+ O0 V6 }+ |" j$ k3 c大細超
Originally posted by tenmadio at 2005-8-9 06:19 PM:
# l, F4 g6 h0 g1 a+ z( f$ @) U9 U有d confuse 及 入唔到話題
# a  C4 f$ P. d( o
......................................
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-9 06:21 PM:$ I! w  B  q( J+ {( M/ A8 w' _

. q4 }8 D6 `7 @% e' F9 c6 M7 ^/ A9 h7 s  b! Z7 j/ s

& p" z' C7 N- q) ?. H! I, C# L唉,2 Z& e8 l3 Z$ y- Z& S: n4 @$ J
總之就玩大左囉,8 X3 v- K$ f1 y- \5 X; D
" {  B$ K$ ?  ?+ s* Q& i5 w& N
我放工喇,
3 W+ z0 X" l: Q2 u2 b走先.....
/ Q+ j; J' {: r- G$ N& P$ z! h' g# F
<<唔該左輪>>
  S+ L% o/ X- _9 v2 B3 @- }今晚要上來唷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。