<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yeahchan at 2005-8-9 07:12 PM:
! Z2 j- E# E1 H9 r2 G小妹~得返我地ja~
$ W! K4 B5 m# [2 E0 w
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by yeahchan at 2005-8-9 07:12 PM:: c& t! P, B- I. k- Q) |
小妹~得返我地ja~
. {7 z) [# Z. ^6 [" |( k: r8 _
左仔唔答﹐你答﹗~你選邊個﹖我下唔到手
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-9 07:13 PM:0 M- d8 u0 T' o9 z4 I
! ^7 q" S2 j  s( x
如果真係琅我揀.........我唯有揀正義既你
+ B1 s) ?" z" w0 _, i
你答咩呀==我叫你俾意見我choose呀
7 D5 b! \' ~. ^- B  {http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=72889&fpage=1
Originally posted by wanmankit at 2005-8-9 07:15 PM:
; V& U8 }: }9 [: W+ ]. l: O番黎~冇阻住你地丫ma?
: M# g0 m! p5 Q9 \0 E. m, h有我即走啦
. _- q/ A9 k6 S$ c  u: i1 G. r, H唔好走﹗
Originally posted by yeahchan at 2005-8-9 07:15 PM:
; `. u3 H* m* Q
. M6 w/ o* K8 \# k2 ^8 i1 h8 @我冇追ah
; @* X) f) {" r/ H, p6 Z, w. a咁你會choose邊個﹖唔係叫你追呀==
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-9 07:18 PM:+ M/ v: }3 Y' U) W& [- i. w

3 A$ J" J6 `* E8 @X2
9 j" \8 p3 F6 S車車車~男人真係~只追色文
沖涼~~左~我沖完要俾答案我
返到~呼呼﹐舒服晒
Originally posted by wanmankit at 2005-8-9 07:42 PM:
9 r4 w5 ^3 Y3 g# c1 g% @$ i) A- l7 j/ t7 D0 H0 {8 v
我好唔舒服...
- y  f+ s1 `! a) A0 J9 iY﹖
返來啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。