<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-9 09:19 PM:
& Z' n1 {+ h6 u9 s3 G, b, |
' l  M" a& i  A/ B0 K3 }/ I- x4 y哦~~~~~~~(我都冇)
; ]* I6 B' |$ ~: V==~~係bor
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-9 09:21 PM:1 w, ?: I- N: L5 F2 O
2 `* w" |4 i/ Y/ H$ w1 X
唔係噃,有您噃.......=.=' A+ i* \; E# z; e0 j- D: T
您唔online姐
$ |# @9 G& G+ N7 e% W& ~on 左啦
Originally posted by JCer at 2005-8-9 09:22 PM:
3 A  Z8 `. e1 V/ N* i5 `0 e5 F' V4 j% V( K% v
聰明豆feel 的文字
5 j) H4 d) u# s1 I
Originally posted by wanmankit at 2005-8-9 09:22 PM:! d% c9 T, z6 {0 s/ D/ B

# X; d& p2 P) v- F" L; {4 g冇咁老=.=
% R8 R/ X- s4 S# ?弟弟
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-9 09:23 PM:
$ \9 S. x$ l9 N+ b+ q9 y' |5 b2 `7 Q$ G
見到喇~
+ A" d. U+ P: x! L2 _, o$ J
係你唔hi我jabor~bird~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-9 09:29 PM:6 f! i2 p/ ^3 r  {4 e- Z( J7 @

. j8 S" U, b7 v5 C, T0 \唔好啦~4 r% l7 s+ d% J; y" `/ s" ^! a
至多我唔玩您喇
- q6 _: k7 l: k- U8 Q! j# h& t0 y5 g8 R
我俾5你~啪~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-9 09:35 PM:- ~" L( Z1 X  d8 h, `( m* F. ^

9 s" F3 p, q0 E( _. H4 E. y% _7 Z4 g1 _5 K
1 y! W+ g+ k, w+ Y; i你打到我塊面><嗚嗚  i% {% v- P5 z
0 K# L6 R% u2 C) |4 O) Z: [
[ Last edited by simen022787 on 2005-8-9 at 09:39 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-9 09:42 PM:7 @1 I6 _* g% H
0 Y& g# y8 V8 Q" g+ |  w/ F6 V: j
邊個打你!?
4 R( ]: w* D8 w% [+ O
birdbird俾5我﹐唔小心姐
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-9 09:48 PM:
2 g9 ~" @# ?, j. w2 ], G3 R3 d+ o5 c$ N5 I4 \
(走先喇~_~)
1 |" {. K( f+ L( i1 K* i# W* l, n
去邊﹖
hih
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。