<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-10 12:25 AM:
* V! [- [/ B& h0 ?# `' @
1 \/ y+ L0 V9 ]; \& O! s; l
0 M7 }" G+ P9 ]1 N/ v) U+ d, I5 x" c0 a% T3 D9 S
hi hi
4 f! U2 v7 E  s
: U* N7 ?4 `8 J" iICY姐姐
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-10 12:25 AM:
, \* V( |0 E! l2 {* }% B
, X/ M0 a+ @9 z9 O& _( [" }hi~小妹
/ l9 l9 u$ n( j7 J" U9 P6 j- K
講緊咩﹖
Originally posted by JCer at 2005-8-10 12:27 AM:
; X- F# i- B7 W( R, Q2 l. P8 y4 O# K+ V( e& O3 {& ]+ M& A- d
你唔洗睇少龍咩
) W- U8 e7 Y5 k! s( x) J我想要icy姐姐多D
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-10 12:29 AM:
1 k; x2 x% j/ O/ I. s
  X: p5 X- P# w& P9 `) F6 a7月喎,仲去游水!?
, s) C, P2 E- G
呢個時候去就最正
Originally posted by JCer at 2005-8-10 12:29 AM:
. ]) v8 t" U" }+ S8 R- E; I% O1 ^! D1 U& D4 O6 B+ A# t( P
~_~ 我9成都會去 "清2" 因為個fd 近, 要就佢) K+ u; ?" K* t7 w9 h+ y$ D
但係plan緊去 半月灣 人人話正, 我未去過
; `  ]9 Y6 p$ M3 v3 Q0 S8 [你想撞人
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-10 12:30 AM:
) [* i" e4 l5 i8 [1 O2 T1 z( F# }& I! @6 ?& w( c, k
你可以帶d女仔入黎,搞革命嫁
* ^, Q& G2 x/ p6 H. {9 @5 A ham six gun
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-10 12:31 AM:
, _5 Y: `7 ^: P8 L4 H& h; R( d$ ~
我去淺水灣的,因為有車
$ l, r0 @) _6 h% w! E手推車﹖
Originally posted by JCer at 2005-8-10 12:32 AM:
. b: ^& e1 i; ^: b9 h8 V/ e/ M3 e+ ]$ b( t5 ^8 X
~_~ 都話唔想撞lor... 唔好意思比人睇排骨
+ O) Q% r, K* t7 `
好過見到米芝尼
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-10 12:33 AM:/ M! j. ]4 r# N; j& C4 m5 a

J4 n1 G: q8 w5 I  m% X
/ b3 B9 d  [+ R/ y2 y) r; P! f, p% x% ^% Z: g
只要有sun shine, 就可以游水啦
; S6 |6 y  i& A, r) t  Z+ p最緊要係有好多學生王子放o左假﹗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。