<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
呢度今日個個都唔理我
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
今日係度果d數字仔同音樂小神童﹐我會記住你地
Originally posted by tenmadio at 2005-8-10 10:46 PM:6 b; b: \, V: U( U+ b

6 i  k" r+ x3 w" b) F- k1 d) A( D; k
* O/ h0 t$ t( z3 z' \5 J
  i wait for you
) p, x; B: n8 V& b7 g
10仔﹐mad你
Originally posted by tenmadio at 2005-8-10 10:53 PM:/ \' J" Q& s5 _4 a

4 C, u3 {! _  t6 s! V$ F" f/ j
0 X9 I$ [3 F( B' yo下??
2 }7 S4 S% F  B' a9 D( ^4 L0 o哈咩
Originally posted by JCer at 2005-8-10 10:54 PM:
$ N5 M5 n; G1 ]( V" S8 [back , 做咩無咩人呢? crap, 華, 月 ????
. N- V0 X# t4 r連名都無﹐算﹗
Originally posted by tenmadio at 2005-8-10 10:56 PM:
& l/ f7 g& B# b0 b# Z7 U
0 X5 W0 |% t7 m5 t  v' J! ?* B0 ?+ L# s5 o/ n
唔知你 mad 乜  ><  ...
4 d; O" g! z8 D) v* {& s, |你自己追post 啦﹗
Originally posted by JCer at 2005-8-10 10:56 PM:
7 v9 B; ~8 |& G5 a) v' T
) h! [) s7 U5 g# v咩ar , 我見你起到咪唔問lor...# [6 P6 l' X  c& E
dim ar, 好悶咩
" L7 f- i# K, q) h' @! t
好火呀﹗
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-10 11:04 PM:; \* {1 G: W/ c/ F; }
simen dun mad mad le~
3 @4 h: P8 R) w3 `! e.............係度咁耐﹐叫極個個都當我透明﹐好火呀﹗我唔要無人理呀﹗我唔要呀﹗
; b" V* D& Y, w5 t' U! W7 U& q# L; {
. o) A" t$ s9 j3 S[ Last edited by simen022787 on 2005-8-10 at 11:06 PM ]
Originally posted by JCer at 2005-8-10 11:07 PM:
6 e, y' T& T* y7 o* ]& O6 W; Y* x! |... 個個去曬放榜果邊... 唔係咁想講F.5野...3 l4 [6 c; m, Z4 \

- J( R' i+ P9 \# ^! T( k# q, C! vsimen 係咪有咩事 ???
- p0 o4 H$ s9 |% |; e無事呀﹐滿意未
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-10 11:10 PM:9 [7 m) h( M7 L

% A5 C0 s) o7 {2 X: j* \i see tv ma~
0 Z5 f1 N0 @* H2 i我唔怪你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。