<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-11 12:07 AM:& I6 x8 a9 B; W6 e% F# k2 m5 n+ e( K: L

$ C- v" U% t  q0 E% r唔得閒米得lor
; N: H( F; z8 ~0 E$ p6 j$ M8 M4 `) W: C6 i
+講左句好PK既野﹗
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by Rika at 2005-8-11 12:13 AM:
; D5 u* u& B1 ~2 n2 ^
- L' Z+ r, r( P1 _已經確定左佢既身份,其實唔洗理佢; V3 E% o5 h- ^0 T$ f
仲有另外咩事唔開心呢?
* j$ ], G6 O6 c7 M
有個FD"走"左
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-11 12:22 AM:
2 k4 E, J4 |! ^: I4 C
9 R: \6 U% s) K( t& O# w, ~3 X! j) [& R& G% r+ L  d

+ j. c8 `% w( fso, 冇事lu...我都係走先
" e+ p. F6 X' v. B( ]- Iicy姐﹐你走啦﹖
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-11 12:23 AM:
! M8 Z7 }* P! k& P" x
0 C/ e6 |: G* |6 ~: j出外留學?
$ d5 L& c7 T6 g% V9 n& c" O' d9 @no........
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-11 12:24 AM:
- L# p: F4 W5 jhello 呀咁多位,
% `3 h) c& p2 A* O不過我都係以為佢係到我先上黎咋,
7 R0 w2 Q: ~% M1 ~+ W! R$ E" q$ O
' W2 A$ X0 j) ?: e$ B原來佢已經走左, 咁我都走先喇, 聽日再chat啦, see you
7 I( ]2 Y6 g5 q8 l3 _0 ]88
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-11 12:25 AM:! P- V- i+ }0 W* w$ w

' S4 d+ a; P0 v8 S% L( o4 e* W% K4 n7 `
1 E/ G1 R$ z" [3 x5 P6 {- ~4 K
good bye kisssssssssssssssss 先,
9 C. F3 Q6 u9 w* ~% ?3 v =3=
* ?6 r$ ?5 Y# Q/ J1 K( @thx..........今日真係無心情
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-11 12:27 AM:2 F0 p5 Z1 y3 `5 t/ X( x- ^
: t, C/ q) k/ ]
sorry~~~~
0 g$ r. V6 o( u3 W0 W2 P不要太傷心~~~/ W7 g* W9 B1 U5 L
我都經歷過~~
" V6 e2 i+ `  M3 G! k
我yst先見過她.............好地地的
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-11 12:29 AM:! P1 }+ W, Y* e# m6 r" u  c
6 N4 X* e# n( T* K' l  \3 T: z( W& m
意外~?
" k7 s6 e' C* s3 r! ~
突然發病~==條白痴仔重要話“人都死左﹐都不能復生呀﹐你珍視眼前人好過啦﹐好似我呢d人咁啦~接受我啦”
Originally posted by Rika at 2005-8-11 12:38 AM:
" x; M- [# d/ W
# V; O+ B; C  M6 }7 C1 a呢種人講既野唔洗記住# ?. w2 M8 N* f5 ]* j; }' i3 i+ L
  \! {) J% W. [3 L/ ~4 K' ]
可以既話,唔好亂諗野喇,搵人多D傾下計,講晒出黎啦,會舒服D,谷住無益
8 M9 h% H& [8 \$ J+ J
仲扯火﹗頭先搵到咩﹗﹖8 ?! ~$ L/ T. t' N) l
ps:多謝你地
Originally posted by chloe_fule at 2005-8-11 12:36 AM:
4 L/ h6 r$ l# f4 }5 J& q+ o4 W# G, ^) L6 w+ ]- }

' G) I, z, F: T5 @( d
  Z6 f. ?- B0 H( H) v% y9 y0 ]" P有時d野係整定, 唔到我地控制, ...
  G3 }2 h3 s: ]多謝你呀...........icy姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。