<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 02:56 AM:
$ n8 d) D. x* E. L3 R小妹做咩唔講野呀???有心事????
  s5 g8 R5 o# f+ m* i你追哈yst d post就知
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 02:57 AM:
. [/ T; h6 l" P; R. b" Q8 R9 a6 ?- P  j) P' r1 q) S
咩事訓唔著呀?
. S4 q6 W3 t, `#60694
Originally posted by johnwu at 2005-8-12 02:58 AM:9 F2 Z; J( h7 {( N! \' \
hi hi 小妹
! l2 ~( ]4 T7 h( F  A9 c/ M" w
hi........john john
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 02:59 AM:
6 q9 o+ S6 y6 ^6 B) N* Z: L' w7 l. x! y: f
唔~有好多熱心人士巳話左比我知喇^^"
1 c: r# q! y) e( b6 a) K' r7 l
; G* y# K, ~$ M: [! p5 Q9 [0 c唔好咁啦,人生不如意事,十常八九啦
* @5 \, D  A3 F
話雖如此............但.........
Originally posted by johnwu at 2005-8-12 03:01 AM:
) R! t- N$ J" U' s3 ]( e& N! d
9 v) m" _3 w. t, m7 ~- O3 R$ X
% w8 f6 I5 y+ k4 C1 Yjust come to say hi!
$ ?8 r0 g0 G8 B# Z+ _Going back to work, bye bye
" c- V9 l3 q  `* W( s
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 03:03 AM:
( I7 \' F6 V+ ^/ l/ e2 I: Y2 y% c/ y6 _8 H) x3 c+ ?
佢雖然離開左....但係你既心裡面,仲生存緊....你都唔想佢見到你唔開心嫁?
5 c5 H5 |' T3 e8 i8 {) g+ R
算啦,有時針唔吉到肉就唔知痛~~anyway多謝你安慰~陪我chat哈
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 03:08 AM:8 G9 L' ^  o: F! m( c7 n1 b& q4 u) f
5 W0 h  ^( L! s! w+ e
你又唔係我,又想知我未經歷過呢
6 D5 K! w5 R, H# R
5 ?8 m5 m, t: l小妹唔開心,我更係陪下小妹啦
; A+ N' s4 A9 C- E- E& r: a$ i你有咩講﹖咪咪呢﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 03:12 AM:
  ~9 L5 ^% C( G2 W( H: Y3 ^5 |6 k) h/ s& j* s
心情平復返未呀?
( o( [7 `$ U: R+ C* _# t5 i8 R( y# `- n3 v* `: Z
個on9仲有冇打比你呀?使唔使幫你玩佢呀?
: N" l9 S/ g9 G  j) @) ^% q7 z7 l& @, U唔洗啦.............
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 03:13 AM:
2 _& H+ _) G' t) H- e! @) x5 U) H6 w; e  n, W
心情好差喎,唔似平時既你....有咩野...可以講比左仔知嘛?
8 b* m, f6 V* D2 Q" s% U3 y個心好唔舒服......
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 03:15 AM:- t5 W, v) y4 j, A! K" o* _. A
& D0 r" e1 \: o% G! k
點唔舒服....好唔捨得?
) s# r/ s, b8 Z1 O唔.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。