<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 03:59 AM:% j3 v) Y' d; M+ _* g

) q3 Y" \+ `6 t- a多謝食我字~.~
4 l) b( M0 T9 s, ^% y7 |. j7 x
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 03:59 AM:9 H( Y/ k  @: O' ]
2 A6 C) Z7 s7 P  l. q- J6 b. D
多謝食我字~.~
" c' O7 l2 A8 p/ j3 l4 L
聰明呢﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 04:01 AM:# w  ]9 J- }+ R! H* x- ]
7 y$ F, r4 ~' `( P$ S% A
聰明^^"6 i8 L, t% W8 v1 Y7 a: }! Y

/ Z" r2 a3 u) i  w" U8 [5 T8 T加無奈~.~
' S1 I9 Y& |; J, c4 J3 j
唔~~ >3<
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 04:04 AM:8 P; ]" l: K, x' ]: f) B' W

2 k  j" [2 H+ G4 b8 C1 T+ b1 `- F多謝~.~" Z5 y/ F% D( f* }1 O( p* l

9 P3 D( p% y( e: K5 T不過....差唔多....我訓喇
0 U3 F/ S3 N' {* L& F# b; Z& T
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-12 04:07 AM:
% Q- e2 m4 E1 Z3 ~
: X& n- O7 V9 [如果你早d上黎既....我都可以陪你.....) {) p& h% e" M) |' Y

9 h3 M0 o' l) m; {1 p不過...你咁遲上黎...又唔信我...我都係訓喇~.~
3 b8 u4 q) K& Q* y' `2 s9 U% u
小妹訓醒
hi all
Originally posted by tenmadio at 2005-8-12 02:39 PM:
5 K9 I1 d7 w6 [3 Y
9 I& V* k3 p- E7 m  ~
8 c* R$ e4 F% o3 e( y5 W/ i! A8 M! `0 d
hihi
" ^: E$ v3 Q- f8 i( Y
hi.........
到到到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。