<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tenmadio at 2005-8-13 08:36 PM:
" X4 H3 W" P& u9 s5 L
( x2 K5 H2 A; C* ~- e9 k4 X# d, ^! C+ X1 j. D( ]

9 K& L2 Y4 {* u0 Isimen simen
6 W9 Z: r" t8 ?; r3 U
1 w" h2 U/ n5 }8 W7 N  j好耐冇見
; V" A2 G2 v1 N3 A3 v係咩﹖
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
都無人~遲d見
Originally posted by Asurada129 at 2005-3-22 12:55 AM:
4 e( X/ H4 h) P+ c6 N, v我試過跟住百摺短裙女入mtr...並掀起佢條裙
8 W9 t5 s6 n3 Iasu好變態
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-14 11:57 PM:9 Q6 f2 Z$ @% I+ Z) Y& l1 y

a( N! l& q; Q再變態既都有
4 p# G6 c: D5 a% |' t/ I/ j3 z
.......................
Originally posted by tenmadio at 2005-8-14 11:57 PM:
8 t- b' u/ r9 G% w: _6 r6 Q0 s  V  H4 N: `8 x1 G
3 a+ n6 Q4 U& z5 G+ C

# n/ N: h( V0 h+ nhihi simen simen
4 c3 X6 j7 ?& R, f7 |hihi
Originally posted by 左輪仔 at 2005-3-23 06:23 PM:
8 y( g% S3 \* }' e$ _& \我同我d同學試過拎d女同學用過既M巾貼係d份哂野既同學到- v1 Y- J8 A4 ~: A& k! j0 ]6 J3 N3 n
(當然係d女仔貼啦)
5 H! j. f: G: j3 r4 c7 h4 g" }又或者攞d未用過既M巾,淋d茄汁落去,然後上堂舉手話d女同學污"租"
4 N" s% D' {' v) r7 Q亂咁放M巾, t$ b; z3 Z* U% A( T! @
估bra一定有啦,有條女日日都戴唔同顏色既bra返學
! `4 r; n  w9 L佢好open,但淨係比我睇佢果日戴咩bra返學或揪水," R  v$ D8 z6 P' Q4 {  H
我就成日同d同樣賭佢戴咩顏色bra返學(我都贏唔小嫁)
1 s* D+ \6 }" x+ L1 B( f我有d同學仲恐怖,佢地玩用手指插屎眼
+ y7 C: F% C& ~! F0 n0 B唔理男女,一行過就黎,d女比人插完又一齊玩
7 R8 ?& S2 D7 z/ ?( W. D4 i真係講都冇人信,有唔小男同學比人插到眼水都"表"哂出黎
8 c# b4 I5 n9 h0 L0 @2 c6 [4 S原來左仔都唔好得去邊==
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-15 12:04 AM:
5 {/ q' {% }1 m" x" M3 v7 E0 Q3 Z) v) x' z" A
hi~小妹
0 l* G# X7 R  w: H! O: }2 U; k
變態
Originally posted by twh1110 at 2005-8-15 12:06 AM:
7 c8 i# B7 ~3 Z7 V. N. U
0 a: E$ x' B) u( i8 v妹妹~
9 R7 R5 _3 {0 h% z$ k/ L==想點﹐突然對呢度d人好有戒心
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-15 12:06 AM:
( m6 B- H0 G5 A4 _9 S% D
7 c, _4 Y( s  P( d
& g, l& P1 d& `呢度龍蛇 (+ 雀, 蛙, 狗, 狼.... ) 混集, 邊有好人架....
5 p1 @9 O2 V+ i1 x' I. I, _$ L
唔唔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-15 12:06 AM:
& I0 a2 s$ Q6 J2 t  b1 V5 W  D
: e% A- w, I" f, ]' r% i9 O5 X呢d好 easy咋喎,仲有多多激野都未講,不過浪子而家回頭喇:cool:
- |8 i" w8 N0 k: O回頭返去再做過==
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。