<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-15 12:07 AM:
. C. K' N0 z/ _4 G  w6 H) `2 F6 x) g7 D1 i) @$ C/ ?
車~有幾變態呀
5 \/ U4 X# L3 s$ d9 ^$ q
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by twh1110 at 2005-8-15 12:08 AM:
5 f- X" l1 N1 ]$ N. u; g  b7 C, D8 n# B
叫下你睇下你點je
- O/ K! E. \6 T0 N
有心~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-15 12:11 AM:
3 d& h# l! l' Q% b* W
% m& X* K, q+ B2 ^* d/ P年青人係好奇d嫁喇,我都後生過嫁
6 z& ]+ Q. {# }8 ]- P* A* R: D7 o' A=,=d post令我好反感﹐勾起我唔小回憶
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-15 12:15 AM:
* V: {( f, L5 N0 e; U# `0 b- h% z4 k  ~: ^/ Q
下...算啦,講第2d話題啦
5 a& u9 C- O% L! N6 I
不過起碼俾我知道你此咩為人~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-15 12:22 AM:6 p( U+ [3 F# z4 o7 t$ F% F& ?. [

/ G( t$ c+ K! C0 a/ d, j6 Z呢到好多人都知啦=.="
9 j& H8 b6 O" q- K/ R恐怖~~
Originally posted by tenmadio at 2005-8-15 12:36 AM:& k  A! U3 M+ M& s. q0 U) N- w
左仔是大好人
6 P' i$ v# l3 p: h十仔﹐你燒壞腦﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-15 12:41 AM:
* N& w. p1 t5 G0 s8 Y! h5 j6 [: j: A8 o( O- P
係囉,我好壞的
2 y6 E9 g# x: e- `6 p: H- m1 D4 e. Z男人不壞~女人不愛﹖
Originally posted by johnwu at 2005-8-15 02:53 AM:
4 r% t6 x/ I) y, x今晚D topic 我真係入吾到
( E3 l1 ]5 Y2 K8 S1 e7 M% u
back
有人﹖
Originally posted by stone86 at 2005-8-15 10:23 AM:
, {  v, e; u, j( O仲有我呀
! N5 G# a$ y/ d早晨呀
9 s7 y8 }# K4 X- u1 J; C7 Fhihi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。