<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-7-6 03:32 AM:
6 P+ @/ k+ T) I& V# ]6 \; \
$ i$ m, b% P) B5 Z7 {/ \6 J% V' i你有留意我既野? 估你唔到喎
% h& m# ^  {  Y/ z2 q# ^
我地個個都關心你老師
Originally posted by Rika at 2005-7-6 03:33 AM:* T; _0 K4 ?) w
) q/ K5 h$ X, A: g
緊要呀
( @8 t1 q: V* S$ [! f0 a/ L
點為之舒服﹖
Originally posted by Rika at 2005-7-6 03:34 AM:2 B  N! D8 G9 M1 x( ?6 [8 [; X

! n1 {3 {( {3 [1 |+ \  m' p你又有份,更加估你唔到
! l* h- o7 i' Z" K俾你估得到我就唔係simen啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-6 03:36 AM:
+ }6 ~0 Q0 V. Z; \, d
7 y  D8 g5 i# e3 t1 r, ^係呀~
7 l) ]) d8 {! _+ {) G% U3 c& c$ N1 m你去哈8街問哈有無貨
Originally posted by Rika at 2005-7-6 03:37 AM:8 j6 Y; P: N0 D  D1 s" U! q# X
' O3 K4 q# G  I
你好無男朋友呢? 有就問下佢比較方便
5 Z1 O: M; _1 T$ M  G9 B我驚我一發不可收拾
7 o8 W! D; Z2 H8 A3 Y
﹖無呀﹐你講俾我聽呀﹖
小妹要就寢啦
Originally posted by Rika at 2005-7-6 03:40 AM:. {9 k; d) _& |
! _# h5 ^" X  G% T1 F
唔舒服,分硬手都得喇
* j& J6 `* @4 J9 W9 b, ]舒服就想分都唔拾得分囉
6 n$ z9 @- r) H: F: s. b難怪我會無人要.........
Originally posted by johnwu at 2005-7-6 03:43 AM:# W6 I5 _  _) }4 r# r
+ k' O7 F+ w. D; r/ n* e6 \
冇可能...左,芬,.......
2 m. K' {# A5 T
唔好玩啦~朋友一定就得﹐男朋友﹖~~唔講啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-6 03:44 AM:# H. a( S9 ~; E! V6 P

/ x/ L9 E1 x8 d; R& s+ R88~小妹
, {0 [6 W' ]2 n! l* J88
Originally posted by johnwu at 2005-7-6 03:46 AM:6 G; j2 ~: t2 R

5 E1 d9 c( R9 N88~~
* p! F" y6 L2 H+ w5 z- g) Z
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。