<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 5/6/2007 19:47:

咁佢無做過d咩,係投票姐!唔使baN
算啦!唔該你啦!LALA
ok!~~~~
Originally posted by SCM at 5/6/2007 19:52:
每個轉載"性感情色寫真貼圖"帖子只能有10張圖片或不超過原有套圖之30% 內容
不論貼圖或短片每個主題只能上傳一段,分幾段上傳亦等於違規,如有發現任何違規帖子一律移走不作另行通知,出帖人亦會予以警告、扣分,甚至禁止訪問!

10張圖 我平時post圖 都會喺套圖抽一,兩張出黎做封面
咁依家如果我抽10張圖出黎比人down 再加一兩張做封面 有冇犯規

如果有兩段片 就算兩段+埋都唔超過15min 係咪都只係可以post一段
其實新版規要求係

1.) 所有圖片and 影片都要用外連link 形式發表~ 港男區所有子版將會取消上傳咐件功能~

因為上傳咐件功能將會取消~ 所以

A.) 圖片~ 只可用[img ][/img]、direct link形式發表10 張圖片或不超過原有套圖之30%內容~

B.)  影片~ 一個主題只可發表一段~
Originally posted by SCM at 5/6/2007 19:57:

我唔要你答
唔好咁對我o地呢位未來版主喇~~~~
Originally posted by ckyckk at 5/6/2007 20:09:

包青La大人去左審案 ~
係包春天大人呀~ 我係包春天大人o既家丁小丙呀!~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 5/6/2007 20:35:

包 ...
講咁多都係唔想做啫~ 打!~~~~

有邊個一出世就識講: 仆街含+剷丫~ 咪又係學、用、精~~~~
阿神!~ 喺唔喺度~~~~
Originally posted by 自由神 at 5/6/2007 20:48:
走先啦!聽日見!
...............無事發生~~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2007-6-5 at 09:28 PM ]
Originally posted by Edgar Davids at 5/6/2007 20:51:

試問邊個褲版住唔好食懶飛?...
死仔丫!~ ~~~
Originally posted by SCM at 5/6/2007 21:31:

最後一個問題
有d套圖
係本身個we...
其實新版規要求係

所有圖片and 影片都要用外連link 形式發表~ 港男區所有子版將會取消上傳咐件功能~

因為上傳咐件功能將會取消~ 所以

A.) 圖片~ 只可發表10 張圖片或不超過原有套圖之30%內容~

B.)  影片~ 一個主題只可發表一段~

ps: 就算而家可以上傳咐件最好都唔好咁做~

[ Last edited by coolala2005 on 2007-6-5 at 09:40 PM ]
Originally posted by d228216 at 5/6/2007 21:39:

最多得65665貼
216頁囉~~~~
Originally posted by SCM at 5/6/2007 21:44:

我明
今次可能杜夫先明我講咩
我...
緊係得喇~~

唔得一定通知大家嘛!~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。