<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 18/6/2007 01:40:

我唔要你 ~

我要Playplay ~  
殺!

~~~ckyckk

~~~play play
Originally posted by feuosma at 18/6/2007 01:43:

用黎支撐身體......
哦............~~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 18/6/2007 01:46:

你知唔知熟女AV市場好大???
我知~ 但你知唔知kelly唔會拍AV???~~~~
Originally posted by QuiGonJinn at 18/6/2007 01:48:

你係盲光社:eek:
Originally posted by playbr2 at 18/6/2007 01:49:

關我乜事=.=
因為你係佢既目標所以都要殺~~~~

~~~ play play
Originally posted by ckyckk at 18/6/2007 01:50:

你知唔知 Lala 係唔好AV呢味野丫 ?
Originally posted by 我愛章小慧 at 18/6/2007 01:52:

下 .. 佢係女人???
我都唔識?~~

雞仔俾我張相佢睇下~~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 18/6/2007 01:51:

唔怕 , 香港經濟力人口嚴重老化 , 市場無問題~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 18/6/2007 01:56:

呢個?~ 唔好玩喇~ kelly既AV點可以同其他人比呀!~

kelly既AV~ 幾貴我都買~~

普通人既AV~ 幾平我都唔買~~~~
Originally posted by playbr2 at 18/6/2007 01:57:

我又要睇ㄚㄚㄚㄚ \./
..................~~~
Originally posted by ckyckk at 18/6/2007 01:58:

Nude pics or not ??
是但你喇~ 最緊要靚個張~~~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 18/6/2007 02:04:

你出得起1千萬 , 真人都玩到~~
出1千萬我就唔使玩佢喇~~~~
2點~ 眼訓~ 你o地慢慢傾~

good night~~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。