<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 15/12/2008 22:04 發表
原帖由 SCM 於 15/12/2008 22:06 發表
~~~~~~~~~~~~
原帖由 gn00987333 於 15/12/2008 22:09 發表
LALA媽
仔仔!~~~
原帖由 CharAznable 於 15/12/2008 22:15 發表

好兄弟衰心軟比個賤人作威作福典會唔慶?人心當狗肺都唔明典解【佢】要由得佢,呢d碎嘢【佢】從前成日食ga la,3個呀嫂都得過佢,日日陪【佢】呀媽喊幫【佢】抹身
【佢】真係癡膠,仲維護個賤人 ...
慶會令人心理失準, 而且依家唔係慶既時候嘛,
亦唔值得為呢D人慶, 令自己傷精神及影響身體質數,
原帖由 gn00987333 於 15/12/2008 22:12 發表
好耐冇見啦
忙........
原帖由 CharAznable 於 15/12/2008 22:17 發表

明白  多謝coolala2005大哥
你地係【佢】朋友就係我地大哥
大哥只得一個, 兄弟大把

你係【佢】兄弟就即係我o地兄弟, 使乜叫大哥咁老土~~~
原帖由 mnbvc 於 15/12/2008 22:26 發表

這首歌米我地既love song羅
..................
原帖由 ckp1117 於 15/12/2008 22:47 發表

方大同果首love song

我寫了這首歌 是一首簡單的
不複雜也不難唱的那一種歌
這不是 那種 只剩下那鋼琴的歌
也不是 那種 不能只是朋友的歌
這不是 那種 兩個人的故事寫在一本小說 
那小說裡有誰會在花 ...

若有不死的勇氣 (我要和你來去找不死的勇氣)
眼前看來要走三千七百里
這片絕地 踏平後也會見生機
我和你和每一位都很美
我們要來下決心創造驚喜
(宇宙看來是最寬廣的天與地)
活著是應該相信自己

原帖由 Triangel 於 15/12/2008 23:31 發表

LaLa, 你返泥就好la
唔見我唔代表我見你唔到
原帖由 mnbvc 於 15/12/2008 23:34 發表

緊係
我用首love song引佢返黎
原帖由 炒花蟹 於 15/12/2008 23:41 發表

屌你啦   

我眠乾水濕,發左近千個 PM
打字打到手跛先令 lala 回心轉意咋
..............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。