<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 12/8/2007 00:21:

咁又係﹐寵物都要出去散吓步覓吓食﹐落去7仔叮飯~~~
00:21先食野......... =.="
Originally posted by trista_cheong at 12/8/2007 00:37:

其實lala 你講嘅少食多餐好岩﹐...
[轉貼]

唔好有個傳統想法--->食野為飽肚, 令自己唔肚餓~

要將飲食變成享受~ 係一件令到自己開心o既事~ 享受整個過程~
諗下有乜野好食?~ 有乜野想食?~ 邊度o既好食?~ 有冇人陪我食?~

決定左就去食~ 唔係為飽肚係為享受食物o既味道~
你諗下每樣食物都有佢獨特o既味道~ 點會無興趣啫~
諗下青蘋果o既味道~ 香蕉o既味道~ 芝士o既味道...........

最重要係行動~ 唔去享受食物往往就會變成一種負累~
一肚餓就會諗: 唉!~ 又要食野~都唔知食乜好~

飲食唔係負累!~ 係享受~ 妳要控制飲食唔好俾飲食控制妳~
到咗感覺肚餓先食野係一個傷害身體o既行為~
因為當妳感覺肚餓即係話妳個胃已經空哂~
胃酸繼續做野但妳又唔可以即時食野~ 日日如是即係慢性自殺~

青春雖然有限但人生長路慢慢~
唔通妳想有個時常會痛o既胃陪妳渡過妳o既人生?~
要身邊o既人日日睇住妳胃痛但愛莫能助?~

年輕人~ 坐言起行把喇!~ 健康快樂飲食由妳睇到呢一秒做起!~
Originally posted by eqhigh at 14/8/2007 21:07:

sports版d野...

石仔識唔識點樣set段文字要某個分數先睇到?
版主、副版主先用到~
Originally posted by d228216 at 14/8/2007 21:06:

忍 一 時 會 無 飯 食 , 退 一 步 條 褲 穿 窿
開朗褲~~~~

本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽
Originally posted by SCM at 14/8/2007 21:09:

**** Hidden message by originally poster *****

巡警用到
............
Originally posted by kinz at 14/8/2007 21:11:

Originally posted by eqhigh at 14/8/2007 21:13:

原來巡警都得
重有想人o地回覆左先睇可以用呢個 [hide ]xxxx[/hide]
Originally posted by d228216 at 14/8/2007 21:19:

**** Hidden message by originally poster *****

本帖隱藏的內容需要積分高於 15000 才可瀏覽
Originally posted by SCM at 14/8/2007 21:28:

.........你都睇到!?~
Originally posted by toro at 14/8/2007 21:29:

Originally posted by SCM at 14/8/2007 21:49:

睇唔到
所以咪苦笑lo
.........你笑得好開心喎~~~~
Originally posted by SCM at 14/8/2007 21:28:

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。