<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-15 10:28 PM:

I like TMAC
希望我個所謂既優先權仲work啦.......
Originally posted by 清揚 at 2005-12-15 10:29 PM:

可以既,但gasol我要折頭
2 trade 2
你想點先 ???
Originally posted by 清揚 at 2005-12-15 10:44 PM:

想用T-mac轟散佢地隊波,要佢地扲到把劍但失去護盾
ai........如果係咁我情願不變..........
你係咪幫我 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-15 10:48 PM:

我要gasol:cool:
唔敢保證一定傾好, 但比你傾先 law ~
我好講信用既 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-15 10:49 PM:

睇黎今次我要打定輸數喇
好彩我都不斷send offer出去trade人地d PF 姐
你果個唔係冇得諗, 不過難d.........
Originally posted by 清揚 at 2005-12-15 10:55 PM:

比我睇下你既意願先
唔明
Originally posted by 清揚 at 2005-12-15 10:59 PM:

你想點trade
J.R對gasol架la
???對???由你話事
now confirm 唔到 wor............要睇我換走咩人 ~
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-15 11:06 PM:

用o個3個人換 jefferson, 再用 jefferson trade gasol
同我用 r. wallace 換 anthony, 再換 bm 一樣

你好似做緊d好著數o既野
係.......呢次佢點都會有著數.......但我都希望對我會有幫助 ~
目標係去到play-off.........
話時話, 呢度果個play-off係點樣嫁 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-15 11:08 PM:

我有傾到T-mac既把握~
但我出咩人你有把握 ???
係  wor, 你有MSN ???
Originally posted by 清揚 at 2005-12-15 11:13 PM:

Msn唔得...........
我未婚妻會用黎玩我D fd
so, email ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。