<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-12-17 06:27 PM:

爭飯食?
okafor 真係冇可能 ????
我唔希望為左咁而死左blk......
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-17 06:26 PM:

必要時可以考慮我喎
你 ???
我唔要 hughes......
Originally posted by 清揚 at 2005-12-17 06:29 PM:

冇可能,我需要3員中鋒,其中兩員要有b級或以上水準的
哈哈, 咁樣.......如唔出mihm, 出第2個又得唔得 ?
Originally posted by 清揚 at 2005-12-17 06:31 PM:

blk你仲有kaman/鬼見愁:cool:
鬼見愁 ???
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-17 06:30 PM:

點解你trade完俾人又要拎番o既

得得得, 萬事有商量
你想點先...................
Originally posted by 清揚 at 2005-12-17 06:35 PM:

打bench不合口味:cool:
唔明...........
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-17 06:40 PM:

gasol + prince v carter + smith/ m. james?
你又玩我.........
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-17 06:47 PM:

咁我唔同佢爭 t-mac, 都係因為想簽 gasol 姐
我既然冇放走rush, 又點會再要個 smith 呢 ?
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-17 06:50 PM:

咁我地傾 mourning 啦
你想點?
你想點先???
Originally posted by 清揚 at 2005-12-17 06:55 PM:

m.james:cool:
你想我咁換比佢 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。