<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2005-12-24 12:38 PM:
ming 兄,如果我用 M. Redd 、A. Jamison 同 A. Harrington 換你嘅球員,可以換到邊幾個 ??
我centre, AI, T-Mac唔放得住........
跟住既人如果岩心水既都ok ~
我對你個jamison最有興趣, 跟住就係redd ~
harrington 唔知佢係你眼中既價值.........

你想點換 ??
可send d offer 比我.........

要上堂...........今晚傾~
Originally posted by 秋葉林 at 2005-12-24 12:38 PM:
ming 兄,如果我用 M. Redd 、A. Jamison 同 A. Harrington 換你嘅球員,可以換到邊幾個 ??
我centre, AI, T-Mac唔放得住........
跟住既人如果岩心水既都ok ~
我對你個jamison最有興趣, 跟住就係redd ~
harrington 唔知佢係你眼中既價值.........

你想點換 ??
可send d offer 比我.........

要上堂...........今晚傾~
你對邊個有興趣 ?
放 G.Hill, 有興趣請留言~
秋兄 :

你對邊個有興趣 ???
有冇咩提議 ???
Originally posted by 秋葉林 at 2005-12-25 12:00 AM:

我對 T. McGrady、R. Jefferson、...
Jefferson 單換 Redd 唔得.............Jefferson 平均好多 ~
唔出T-Mac就換唔到Jamison ??? 你要求會唔會高左d呢..........

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-12-25 at 01:30 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 2005-12-25 02:50 PM:
放 odom, wally, daniels~
有興趣請留言
wally 可點換 ?

[ Last edited by fantesticming05 on 2005-12-25 at 03:30 PM ]
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-25 03:31 PM:

一場波就甘快落定論???  
我之前...
都話一定輸比你啦..........now 只係未知輸幾多..............
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-25 03:38 PM:

I got no AK, no ginobili, no boozer

我覺得呢個禮拜有點怪怪地
你有傷兵, 我都有傷兵........都係2個~
仲有個死左既主力 ~
Originally posted by Xtravagant at 2005-12-25 03:43 PM:

you rank number 3 ... dont worry la.. lower your ranking is good
ai........都講得岩既 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。