<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 09:39 PM:

Okafor掛左彩,Blk我要靠Duncan,Gasol,Mihm了
so gasol唔得住
D.West 可計平d嗎 ???
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 09:46 PM:

G.wall
目前唔放得 ~ sorry
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 09:50 PM:

我只需要sf咋
Hill ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 09:53 PM:

差成皮喎,想整死我team咩,我好窮架咋,豪唔起
但以R.J換.......我唔見得有咩著數 ~
雖然得分可能屎左d.....但係佢平均d呢 ~

秋兄去左邊...............
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-12 09:56 PM:
用  A. Jamison + D. Marshall  換 Kaman + Jefferson 得唔得
D. Marshall   ??
咪玩啦.............
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 09:57 PM:

你差pf,我差sf,今次是trade位置,不是trade能力
你等我諗下先 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 10:01 PM:

正選同後備既計法系唔同既
條友我之前都簽左啦.........我想要佢又洗乜問佢攞 ~
仲有..........佢要既係  kaman + R.J...........
Originally posted by 清揚 at 2006-1-12 10:01 PM:

正選同後備既計法系唔同既
D.west你又諗住點,我系向遠處看既人,So baron trade Nash系一定冇可能

[ Last edited by 清揚 on 2006-1-12 at 10:03 PM ]
R.J 我想睇定d先..........如換左 West......相信我註定永遠要用佢 ~
但 R.J 就唔同 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-12 10:00 PM:

有 3 分又係 PF 兼個 trade 嘅 stat 平均,不過你唔想都無所謂,你出 counter offer 囉
話平均........點比得上佢2個
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-12 10:09 PM:

我兩個人加埋嘅講統計數字呀,你有無計過先
當然有 ~
我之前簽佢都係因為咁.............但可惜佢真係好唔穩定呢 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。