<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-12 11:42 PM:

我信得你過先 trade AJ 俾你,俾啲誠意你先。之後再慢慢傾,okay ??
ok........但係...........總要個時間吧.........
你想幾時傾 ???
AJ 即係我可 trade 先啦.......right ?
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 12:02 AM:

成交!!  A. Jamison 係你嘅啦,ming 兄

G. Hill 同 R. Jefferson 單 trade 要再計計先,聽晚再同你傾

[ Last edited by 秋葉林 on 2006-1-13 at 12:05 AM ]
你想單 trade ?
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 12:20 AM:

trade 住先啦,但係遲啲要俾番啲著數我,我信得過你嘅為人
sure ~
即係.......目前個offer係點樣 ???
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 12:29 AM:

出咗 offer 俾你啦,快啲 confirm 啦
kaman ???
你係咪攪錯左 ?
唔係 R.J ?
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 12:33 AM:

你想呢?
你似食ming隻車多D媧
Kaman???
乜係 A.J trade Kaman ?
如果出 Kaman.........我諗要 2 trade 2 先得.............
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 12:40 AM:

大佬呀,唔係駛乜攪三角交易呀,我一開始已經講得好清楚嫁啦
ic.......原來你係想換佢...........
actually 我有排先訓...........如果你仲有時間, 可以傾下點2 trade 2 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 12:47 AM:

無問題呀

先從呢個 offer 開始傾起呀
你覺得 A. Jamison 換 C. Kaman 有問題咩,我計過我要蝕喎

你覺得邊度有問題呀
data 上係冇咩問題........但係對我黎講有問題........如位置和方針上既問題 ~
再者, 照近況.........kaman 可以話係超好, 而A.J.明顯回落...........當然上邊既先係重點 ~

所以, 如果要 trade kaman, 一定要第2人度 balance 返 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 12:47 AM:

無問題呀

先從呢個 offer 開始傾起呀
你覺得 A. Jamison 換 C. Kaman 有問題咩,我計過我要蝕喎

你覺得邊度有問題呀
actually, 我諗住你係 trade R.J and Hill...........所以先覺得奇怪 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 01:01 AM:

我對 R. Jefferson 同 G. Hill 係...
唔知點講好.............總之如要換 Kaman, 我諗最易傾係搭 Hill 做個  2 trade2 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 01:20 AM:

你咁睇都無可厚非,Kaman 呢排...
redd , knight ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。