<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
我當然明白 ~
食飯先 ~
希望佢早d答覆啦~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 07:59 PM:

你可收左A.H先,待R.J復出才與佢交易:cool:
Hill就低D賣比佢:cool:
下...........佢可能唔信我........
所以我諗住 kaman trade 左 AJ 先
R.J 復出就再傾, 而 Hill 當然係平d比佢 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 08:05 PM:

佢想你要A.H多D
我都覺, 但係.........佢第2人都只肯出 Knight........
秋兄.............唔明白...........
尋日唔係講好左咩 ?
Kaman + Hill trade AH + Knight..............等我計計 ~
想問問太陽果個centre幾時出得 ?
秋兄係度既上黎傾啦..........條數唔係好岩 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 10:59 PM:

佢成晚系度架:cool:
我知............所以想佢上黎 ~
再唔係既..........check下 e-mail 吧  !
Originally posted by 秋葉林 at 2006-1-13 11:30 PM:

我睇到個 email 啦,考慮中 ......
我係計過先咁講, 好似比較接近............
actually, 個方法可教我嗎 ??
我now計都係好表面地計.......好唔準 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 11:33 PM:

我同你一樣要返工:cool:
你返工...........又咁得閒既..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。