<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 09:55 PM:

sorry 係咪即係唔得?

jamision 係咪唔放?
er............唔可以咁講 ~
不過odom一定唔得 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:00 PM:

下??
odom 只係輸少少分, 但俾番好多 assist 同 blk 你喎
個人對現在既佢唔太睇好 ~
仲有, 位置上都唔容許我咁做 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:05 PM:

n. robinson + odom 換 b. jackson + jamision 呢?

仲有, g. wallace 又點賣?
你早2日教過我既野..........我唔會唔記得既 ~

g.wallace.......難換..........睇你點出啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:09 PM:

弊~
n. robinson 可以打埋 sg 喎, 好岩你隊波
b. jackson 都冇乜用啦, 依個 trade 可以令你隊波平均d喎 :cool:

(你仲唔試下簽 okur?)
b.jackson 就快會做左 paul.............robinson 要簽既早就簽啦 ~
唔會就咁比你做左交易條件既 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:13 PM:

係喎, 我成日都唔記得有新人加盟

g. wallace v m. james 如何?

robinson 係你簽唔倒姐~

(有進步喎~)
我仲要咁多pg做乜...........你地幾個都話左我好多次啦..........
我真係好tired.......請你實際一點.........唔好玩我吧 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:18 PM:

冇玩你架
我只係用我多餘o既球員黎換d我想要o既球員咋

你d人真係好難換
你明明知我位置既需要...........但係就出d咁既offer ~
如果你係我都唔會換啦............
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:20 PM:

center 我淨係俾倒 prybilla, 你要唔要呀?

我可以用佢加人換
唔要啦.......centre now 仲算係足夠........等我睇你有咩人先........
Originally posted by 清揚 at 2006-1-16 10:31 PM:

你需要巴廸:cool:
我都認為係, 咁你簽左都冇計, 一係你計返d日子 trade 比我啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:36 PM:

除左 pf/c 之外, przybilla 好好多
冇興趣 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:42 PM:

再諗住放左佢之後可以簽入一個好中鋒添~
係 wor, howard 係咪比我嫁 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。