<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:45 PM:

你仲要咩?
你都冇出 offer
nocioni?
係呀, 是但啦.............
基本上我可以話已經放棄左..........
所以冇咩所謂 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 10:45 PM:

你仲要咩?
你都冇出 offer
nocioni?
出左啦............accept 吧  ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-16 11:04 PM:

乜黎架
攞岩岩簽果個SF換 law ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-16 11:08 PM:

做咩呀.........又唔岩呀.............
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 11:36 PM:

你地傾掂先啦

放棄左?
我 ok ga la........請你 accept 吧 ~
唉........玩會照玩.......不過唔會再有咩期望 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-16 11:41 PM:

佢而家關我叉事,我既救援行動已隨著kaman離開而結速:cool:
都唔知佢講乜 ~
你 accept 左佢就得 ~ thx
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-16 11:45 PM:

我會嘗試送佢一程 :cool:
攞我命 ?
Originally posted by 清揚 at 2006-1-16 11:42 PM:

我會助你以no.6入playoff:cool:
幫唔幫都好啦.........
我諗以後可能12點後先會黎 ~

有wells消息既跟我講下就得  ~ thx
Originally posted by 清揚 at 2006-1-16 11:50 PM:

你炒少D當作福la
(你炒少D我真系有計架)
今個星期得返一個傷兵.......希望唔會炒咁多啦 ~
terryjod 會答應個 offer 咩 ???
佢平時都唔上黎...........聽日仲要係 deadline ~
相信一定唔得啦 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。