<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-21 11:46 PM:

單換最盡M. James :cool:
比你玩死..............唉 ~
唔傾啦
Originally posted by 清揚 at 2006-1-21 11:51 PM:

唔信???
出2換1都係咁既樣...........disappointed ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-21 11:54 PM:

佢唔會2換1:cool:
o...........咁佢想點 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:01 AM:

我係諗緊 g. wallace + j. howard 換 odom + ??
你咁樣換對我將來o既計劃會有d影響, 但又搵唔倒除左 j. howard 外仲有邊個 @@
目前我既生死都係你手上啦..............
Originally posted by 清揚 at 2006-1-22 12:03 AM:

佢想二換一,我提意2:2-3:3:cool:
我prefer 2:2 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:06 AM:

你唔記得左秋兄同terryjog喇咩?

秋兄... 你仲有個hill未同佢 trade, 可以加多個 wallace 俾佢

terryjog... 用 wallace 黎換 okur or 其他人
唔知秋兄點呀~
terryjod 可以話冇可能..........搵佢都難啦 ~

難得你係度..........緊係請你幫手先啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:10 AM:

暫定係 wallace + ?? 換 odom + ??
...
我唔係咁想add PG 落去......佢地最近都算係穩定 ~
最岩既咪 howard law ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:15 AM:

wallace + howard 換 odom + robinson, 如何?
bell 得唔得 ?
Originally posted by 清揚 at 2006-1-22 12:20 AM:

蝕你個頭,g.wall對bell天大減價la凸-_-凸
係 law.............得分主力 ? 唔會係佢掛 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:22 AM:

凸~O~凸
問題在於 g. wallace 傷得耐
但唔係已經降左咩..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。