<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:23 AM:

佢係我隊波o既得分主力, 唔係太陽隊o既得分主力呀~
降左咁多都唔得 ???
佢只有3pts and pts 姐......
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:26 AM:

最高紀錄好似一場入 8-9 個 3分

odom + bell o既話, ming 又可以嬴埋 3pts 喇
我blk已經死左..........要返一個都唔岩咩..........
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:31 AM:

睇得咁表面?
佢o既能力在於 多3分,...
唔可以咁講..........呢個只係今個星期既表現 ~
佢早一排咪又係炒曬...........
仲有比起 G.Wallace...........真係降左好多嫁啦 ! ! !
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:34 AM:

g. wallace 同 bell 俾, 就梗係好過佢啦

但我係...
g. wallace v odom
j. howard v bell
好..........和 howard 比...........得分唔係更穩定咩 ?
仲有 reb ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:35 AM:
ming:
你個 howard 又未到手, 就算而家傾成都冇得出 offer, 咁點解唔聽日先傾呢?
now 都未出得嫁 ~
傾好左, 聽日派人咪可以出 law ~
再唔係既可叫秋兄攪埋呢 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-22 12:39 AM:

Jush???
你想死???
???
Originally posted by 清揚 at 2006-1-22 12:42 AM:

Jush還是Jwan???
開頭我唔知..............不過睇睇7390..........
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-22 12:45 AM:

你傾開 juwan 架?
咁我唔駛計lu
你出唔出得bell姐 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-22 12:48 AM:

Jush+G.wall=odom+bell真系嚇死人

odom大晒咩???
唉............我都冇法 ~
佢仲要降我價.....
Originally posted by 清揚 at 2006-1-22 12:52 AM:

Jush+G.wall=odom+bell
咁不如我比okafor+高華你la............
我想嫁.........不過都唔知 okafor 幾時出 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。