<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-23 01:11 AM:

又可以考慮下
BARON + BOOZER 換 JAMISON + CASSELL

當然要等BOOZER打左先算數。
知唔知仲有幾耐 ???
一係我出wells, 你出個2打6.............當然要等wells打左先算數
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:16 AM:

wells佢比你架:cool:
o..........
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:26 AM:

我要健康的wells/Jush
howard  比你既穩定 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-23 01:31 AM:

最好就WELLS換RICKY啦。
當然 ~
你未訓又唔傾埋佢..........
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:31 AM:

但你需要ricky多D~
佢now咁既樣可能會害左我 tim 呀  ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-23 01:34 AM:

CASSELL  果單複雜D﹐要遲D先傾。

Z 換 SHAQ 大致上沒咩問題。
boozer 幾時出 ?
假如我搭 jamison 你又出咩先 ?
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:35 AM:

我早排要放冇人要,而家沉喇,就想用件inj同我換,Shit
就快出得啦...........和沉左既佢又有咩分別 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-23 01:36 AM:

未就係 BOOZER + BARON 換 JAMISON + CASSELL LOR
ic.......咁佢幾時出得 ?
Originally posted by Xtravagant at 2006-1-23 01:38 AM:

呢個月之內。 如果發揮正常你預BOOZER拿 17分 8-9REBS 左右啦。
ic........咁即係交易唔到........

[ Last edited by fantesticming05 on 2006-1-23 at 01:42 AM ]
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 01:39 AM:

我養唔起多一個INJ,且ricky今日打得不差,但太快垃圾時間才影響發揮
假如你肯等下, 我攞個好返既跟住換 law ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。