<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-23 10:52 PM:

1. paul
2. jamision
3. t-mac
4. howard 掛

我o既籌碼亦都會因為換o既人而因所增減
odom 個 trade wallace 仲差好遠
Wallace 唔會做膽........只係諗住加埋落去姐, 不過有冇都得既 ~
你諗到點換就話我知吧....
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 10:57 PM:

唔夠power
我要一個一week可轟入90-100分的
我乜都有,系冇呢D人,duncan比馬刺打法累到死左..........冇計
秋兄大把啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-23 10:58 PM:

paul, t-mac, jamision 都換得?

odom o既全能較為適合以 paul t-mac 為另一人選
sorry...............

jamison 難度唔得嗎 ???
我now都唔敢肯定odom可唔可以長用........
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 11:00 PM:

洗事搵佢,開天殺價,慳番D時間仲好:cool:
sbk law ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-23 11:07 PM:

jamison 當然得, 不過用艾度 trade 好似有d蝕
我會冇左成 200個 assists in total
唔明 ~
出jamison個trade會係咩樣 ?
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 11:10 PM:

火力越來越低麻,越來越唔平衡了
新簽既 rose 最近都唔錯呢 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-23 11:10 PM:

計埋而家o個個, 咪即係...

g. wallace + jamison v odom + 艾度??

我對你都已經輸助攻, 仲俾咁多助攻你?!
輸1..........但你遲d會有返好多stl, blk..........我stl win 都係因為佢姐 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-23 11:17 PM:

blk o既話我都夠用, 何況艾度同odom...
下..........咁你唔出艾度, 我唔出wallace law..........
再諗過另一對吧 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-23 11:13 PM:

由佢la,佢唔平衡楮,送佢一程low:cool:
呢度我仲睇到既............
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-23 11:20 PM:

咁暫時 odom + ?? 換 jamision + ?? (10% off)

你有邊d係唔放得+好難放?
可以話冇........AI 和 paul 算係目前比較難放既 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。