<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 11:19 AM:
估唔到今次Bibby咁快惦...............早知傾左Nash先la~
又傷2個..............想唔輸都唔得啦  ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 01:23 PM:

我三連敗系必然,若輸埋比Terryjog,我正式退出,要系弱旅攞分,逢對勁旅都輸既球隊根本如同垃圾,我返去Freddy果面專心爭標好過~
我真係覺得輸緊................我 AI 和 knight 又傷埋, 可以話ast死曬火 ~
reb 和 blk話唔定你會過返上黎..............
再咁睇落去.............相信又係比你炒 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 01:33 PM:

我唔係睇傷將既,我係睇整體既,我整體的比你地差
唉............過埋聽日咪知 law ~
相信AI既只係小事, 但係 knight 又唔知要傷幾耐啦.............
wells 又咩消息都冇...........真令人擔憂 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 01:40 PM:

Kings教練唔比wells出堵,應該好番,我親戚說wells系有著球衣球鞋的
唔比佢出...............點解呀.................
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 10:42 PM:

Ming打少幾個都仲win梗我,睇下我D人幾Q冇用,完全同我系freddy個le果隊系另一隊
咩叫win緊..............點睇都唔係 law ~
有冇人知 AI, Wells, Knight 幾時出得 ?
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 11:04 PM:

AI抖7-8game la,Knight就根本未好番,預佢2-3week la,Wells睇艾度文幾時比佢打la~
自己睇下聽日我地有乜人出得先la~
我冇幾個....一定輸 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 11:08 PM:

你仲head我幾十個reb,幾十分架,聽日你出O'neal,T-mac,我D殘兵追條毛咩?
又如何.........輸 ast, TO 已經夠輸~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-29 11:16 PM:

T-mac隨時掟7-8個Ast都唔定,我聽日冇助攻手
有好多野話唔定既...........T-Mac 夠無啦啦好多 TO........
艾兄...........咁樣單換一定唔得啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-1-29 11:34 PM:

你出 counter-offer 囉
我而家淨係唔想用 wally 咋, 見你有興趣咪俾你先囉
問題在於 wally 做到既野 jamison 都做到 ~
更何況我冇埋 reb........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。