<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-1 11:43 AM:
ming:

odom + wally v jamision + ??

(你個 wells 出得喇~)
要再諗過, 條數有d唔同...........
你要知道odom d  TO 最近....................
既然已經出得........我比返odom你吧  ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-1 01:24 PM:

唉... 我簽唔倒o既 martin 打得好好呀
係呀...........不過今個星期應該會輸曬2個%.............
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-1 01:31 PM:

難道你想大炒 wer?

咁你係咪俾番 odom 我呀?
大炒 ??? 冇可能啦....................
係呀, 既然都出返 2 個, 當然比返你啦...............不過希望AI快d出返啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-1 01:38 PM:

wallace + knight + AI = 3
miller + hughes = 2
knight 尋日出返啦 ~
o...........原來miler都傷埋...........
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-2 07:58 PM:
ming:
我想簽你o既 howard, jamison,...
條數唔洗計都知唔岩啦  ~
howard trade bell 我冇問題 ~
wells 果條冇可能接受 ~
最後, jamison 換 sbk...............我可有咩著數 ???

你換既就要換我既主力, 出既就只係咁................
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 12:57 AM:

我唔係講緊一換一喎
我係話其中一個會出o既人咋
howard 可以諗下 ~
wells 和 jamison 果2條唔得 ~ sorry
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 12:57 AM:

我唔係講緊一換一喎
我係話其中一個會出o既人咋
話時話, 做乜無啦啦想換 howard ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 12:26 PM:

因為依兩round都輸 pts, reb, ast, 或者只係冇左 odom o既關係
而且 hughes, bell, marbury, miller 又輪住傷
所以過多兩個禮拜我都唔駛點換人喇~
bell 唔係好返啦咩 ???
howard trade bell 仲諗緊............因會冇左d reb...............
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 12:58 PM:

係好返呀
不過輪住傷會影響我o既成績嘛
我都係等 hughes 出黎算喇
coz 我想簽多個射手, 多過換個射手返黎
即係點??
仲想唔想換嫁 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 01:01 PM:

我想放 wally sbk, 你有冇興趣?
唔放 bell ?
我對佢有興趣d ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。