<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 01:05 PM:

我得2個 sg, 你有4個 sg;
點睇都係交換 sg, 對我冇用, coz 我想要多個 sg

清揚金句: 每個位置都要有3個球員先夠用~
howard 換既話又唔會影響你 ~
如果唔肯放我唔再計啦...................
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 01:14 PM:

如果我換倒兩個 sg 返黎就有得諗
1...
咁我咩 reb 都比曬你啦............仲洗玩咩 ~
howard 換 bell 我都係 攞你 3 pt, 你攞 reb..........各取所需 ~
你仲講位置..........SG,SF trade SG 都唔係唔合理姐 ~
你講到我攞多個SG咁.....
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 01:14 PM:

如果我換倒兩個 sg 返黎就有得諗
1...
尋日又係你話1換1..........我先諗咁耐...........
點知今日你又話要拉埋d人..........
比 reb 你都無理由攪到我冇曬掛 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 01:20 PM:

看來你計數仲差少少
唔緊要

...
fg%, ft% 馬田都有啦....................
bell fg%, ft% 雖然唔係屎, 但唔係你講得咁高姐 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-3 01:30 PM:

我係講緊 rahim 同 wally
算啦, 唔換就唔駛傾啦
ic...........唔係唔換得 ~
但係 rahim 我一定唔要 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-3 05:10 PM:
睇下我個陣
唔好諗住叫ming同我轉人,你地冇機會喇
因我轉了PW
咁又何苦呢....................
Originally posted by 秋葉林 at 2006-2-3 08:13 PM:

你嘅行徑真係令人髮指
咁你點攪 ?
Originally posted by 秋葉林 at 2006-2-3 08:06 PM:

清揚佢人都去咗啦,佢啲金句你竟然仲奉若神靈
乜你真係覺得每個位一定要有 3 個人至掂咩
佢話冇reb, 我話換比佢................佢講到我害緊佢咁, 仲要壓我價 ~
Originally posted by 秋葉林 at 2006-2-3 08:24 PM:

冇理由就咁比佢成功屈機掛.............
但個人再拆人唔岩 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-3 08:26 PM:

比幾日你去偷龍轉鳳都把握唔到,好喇!!冇機會喇
我唔係d咁既人~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。