<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-2-3 08:38 PM:

May~be~:cool:
就咁由佢 ???
Originally posted by 清揚 at 2006-2-3 08:38 PM:

May~be~:cool:
真係唔玩落去 ???
艾兄...............
問埋呢次, 唔肯就算啦..........

howard trade bell  ?
Originally posted by 清揚 at 2006-2-4 03:48 PM:

最絕望系kidd都冇人換,我系freddy果面人人都爭,令我感到你地在戲弄我,看我點死
除 AI和centre 外, 任你換個啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-5 01:00 PM:

不如你俾埋隊波我用, 等我將佢塑造成另一支競旅呀~ :cool:
我只會 add/drop 球員, 唔會幫你 trade 人架
咁又係..........好多人都可以簽, 有d想簽但始終放唔落手 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-5 01:18 PM:

有d咁o既人咩?

其實我只係想幫佢 drop 左 jaric, 不過又唔記得佢已經 drop 左
我諗緊放唔放zaza, 換個center返黎 ~

我都係唔明點解你唔肯和我trade ?
Originally posted by 清揚 at 2006-2-5 01:50 PM:

一系就拆左我D人比你,ming,wer,我唔阻你地:cool:
唔阻我 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-6 12:27 AM:

zaza 都算唔錯喇, blk 少d姐; fa 冇乜邊個好 center 喇
你明o既話, 我個位俾你坐左啦
仲有冇興趣換 martin ?
Originally posted by 秋葉林 at 2006-2-6 09:16 AM:

究竟需唔需要 unlock 番清揚,
唔該搵人答下我
咁攪都係死.........你unlock左佢都係一樣bench曬d人.............
Originally posted by 清揚 at 2006-2-6 04:49 PM:

是但la,你地做D乜我都唔玩架la
下..........咁有冇興趣和我交易 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。