<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 05:59 PM:

1.唔解我禁冇計
2.要你地佩合
不妨講黎聽下有咩要求 ~
睇下點配合你 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:03 PM:

我要用A.mill+ricky換一大將
大將 ???
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:06 PM:

你出到乜大將???
你比我果2個都唔係咁岩用.....................
不如你比個岩我嫁啦, 唔洗要名氣.........
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:10 PM:

唔明
不如你想要邊個........你直接講啦 ~
我now既pg已有paul,AI,nash,knight..............仲要個AM仲乜.........
至於davis.........假如我幫到你既, 要佢都得既 ~

p.s. 開始覺得當初howard冇換ricky係正確既..........
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:12 PM:

我就系想要一個強力pg
ic............不過想問gasol仲比唔比得 ?
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:16 PM:

我認為冇得救咪比你low
強力pg.........咁你想攞乜換 ?
配合唔係問題..........但個range唔好太大吧........
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:19 PM:

我用兩個甚有實力的人換喎,唔會系knight掛
我都冇話 knight...........
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:23 PM:

你都不用諗a.i~
冇可能 ~
老實講, 你出果2個我唔見得幾有實力........特別係ricky ~
如果AI.........我好難做 ~
如果要ricky.......我覺得ross仲好~
actually, 你now既pg都幾好啦 ~
仲要黎做乜
Originally posted by 清揚 at 2006-2-8 06:29 PM:

我隨左pg外,只有Gasol會有人肯trade,so我只好向pg埋手
是但 ~
講返正題 ~
你可出咩人  ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。