<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 12:13 AM:

咁不如3換3啦
出埋 howard 幫唔到我咩 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 12:20 AM:

我冇晒d 3分會好危
一係 4v4, m. james 轉 marbury, 仲so你~
M.James 岩我d.........
又話要比返d我..........3pts點解唔得姐...........
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 12:24 AM:

冇左 dbt 已經冇一分, 冇埋 bell 就有2分唔穩陣
我都放棄左d啦............你整體已經上升...........請考慮下吧 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 12:34 AM:

問題係兩個 james + bell = 一場6個3pts
一個禮拜打3場都有20球啦
清揚成隊波加埋都未必有~
正常..........我ast已經冇屈機 ~
pts,reb已經唔強...........
其餘既又冇把握...........
我要個3pts都好正常姐 ~
你唔好忘記我出既人.........我都幾大付出呢 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 12:41 AM:

4v4 m. james 轉 marbury; 3v3 冇 bell v howard 係咪唔 prefer?

條數係咁計, 不過想clarify以上兩點
我prefer  bell v howard  和唔轉 m.james ~
幫幫忙吧~
bath ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 12:55 AM:

大致上冇問題
不過咁大影響(咁大型)o既trade我要用多d時間諗諗
聽日覆你~

你可以出左offer先
ok ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 08:52 AM:

我同你o既第一單交易成交喇~~
hehe, 個league又會緊張d呢 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 09:01 AM:

我仲想換 paul 返黎玩下
你冇咩出 law wor ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-18 11:39 AM:

若我要paul你會要我乜???
岩岩攪單咁既野都幾亂...........好難睇有咩不足 wor...........
如果要換都係要換曬先........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。