<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 10:41 PM:

t-mac 受私人問題影響表現
有d想自己trade走o既人傷左or收 league 添
乜你咁黑心嫁...........
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 10:44 PM:

hahaha... t-mac 有變數嘛
放心, 我放俾你o個d個個都好穩陣
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 10:48 PM:

某程度我覺得 bell 好過 howard, 但清揚又覺得 howard 好d, 所以就信佢一次
可惜你唔肯要馬生 or 3v3 啦
都唔知要馬生做乜 ~
bell 和 howard.........2睇姐 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 10:54 PM:

唔換就冇事, 換一換我又要執過隊波
換人計劃又開始~

你仲同唔同人換呀?
換乜 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 11:12 PM:

你認為換完人隊波就好好?
我認為換完人隊波都未夠強, 要再黎過
我都冇話過好好 ~
now都唔知咩樣.........未知要換乜 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 11:24 PM:

好彩你係對 x, 如果唔係就測試唔倒你隊波o既實力
好彩
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-18 11:45 PM:

你隊波強了很多呢~ 我可能會輸~ 哈哈  
呢個禮拜輸3:6  有D不甘心因為只打了半個WEEK... 不過算啦
咁咪係.........只係半個WEEK.............
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-18 11:49 PM:

我而家竟然淪落到做你地用來測試實力既球隊~....慘
你誤會左啦..............
佢咁講唔係話你差.........而係想睇下我轉左呢d人後會係咩景象..............
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-19 12:27 AM:
ming 仲o係唔o係度?
岩岩沖完涼 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-19 12:31 AM:

你攞左我條3分線, 不如送左 jones 俾我
我條3分線係包括jones嫁.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。