<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-19 10:26 PM:

Originally posted by 艾力克 at 2006-2-19 11:44 PM:

我就係因為睇完先想cancel個trade
如果james無啦啦傷左, 可能你都唔一定肯cancel ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-20 12:20 AM:

交易未完成都可能會架
好似hughes咁, 去到x度打左幾場先傷就唔同講法

不過你又唔係有心cheat我, 就算我唔好彩啦, 我信佢會冇事
佢又唔係傷左 ~
話左比幾日佢冷靜下........相信冇事既 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-20 12:29 AM:

好想快d有比賽呀
依幾日又冇得睇 all-star game
電腦睇 law ~
今朝我都有睇...........Nate Robinson...............
都唔知講咩好, 佢彈得好高, 但係試左咁多次先................
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-20 12:33 AM:

how? bt?
pplive ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-20 12:34 AM:

今朝有重播咩? 搵唔倒~
唔係重播.............我講緊 "尋日"既直播 ~

總之, 聽日場波now先有得睇 ~
既然係咁咪電腦睇 law ~
你會搵到台嫁啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-20 12:37 AM:

聽日去lib睇, 不過冇聲冇咁正
你係............大學生 ???
Originally posted by 清揚 at 2006-2-20 04:22 PM:
好喇!!!
事已至今,我已不能看到自己還有番身的一日,所以我不會再像以前般放太多時間在此le,我日後只會像terryjog一樣調陣以半個人的姿態出戰~
佢話跟你換 ai wor~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-20 04:51 PM:

又如何,換番nash只會保到我ast,3pts及pt%,但pts,to卻嚴重流失,再加上我勁唔like A.H,見到佢已想死
我都唔明做乜要換佢..........
Originally posted by 清揚 at 2006-2-20 04:56 PM:

佢的確有用,但可惜唔啱我個人喜好
個人喜好.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。