<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-2-20 11:45 PM:

Bell trade 我是但一個二線(jalan,simmons等)
咁我好難做 wor...........我組成左既3分線都幾重要呢 ~
你出既對我好似冇乜幫助 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-20 11:51 PM:

你應該用james trade Allan,再用條廢柴trade番個Redd
呢招我都出過, 跟住佢會搵個射手黎換你既 centre...........
比著係你..........你會有咩反應 ?
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-20 11:52 PM:

係都要人俾晒成條3分線你
我o個時多得剩都想放走d
唔明你講乜................你係咪攪錯左我意思 ?
now 換完人, 我認為我既 3pts好足夠.............
我比 bell 佢, 都要有個理由呢...................
Originally posted by 清揚 at 2006-2-20 11:54 PM:

唔系pg咩,J.will+nelson呢個pg組合真系...........
唔係呀.........上次好似搭lewis黎換Z......
Originally posted by 清揚 at 2006-2-20 11:56 PM:

植物人~你留番final就秘密武器ar???
佢真係值得要咩................
話時話, 唔知聽日 G.Wall 會唔會出呢.................
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-20 11:56 PM:

冇呀, 我話個4v4俾左3個3分手你, 有d傷心姐
...........有 T-Mac 和 Nash 都係好事呢 ~
今日 All Star .......... T-Mac 差d就做到MVP............你都安心d啦 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-21 12:00 AM:

但係 james 攞左 MVP
呢個都係好事 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-21 12:02 AM:

你o係o個度加左6分喇, 繼續努力
唔係掛...................再諗d玩下先 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-21 12:20 AM:

我差個bell咋,你也差個搶分手,你知DBT的得分幾好架la
所以你要和我換
打完X兄先決定 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-21 12:26 AM:

我有好多
我都差 bell 咋
你又有邊個 ?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。