<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 02:06 AM:

FT%吾會對你隊波有太大影響因為他既ATTEMPT不多。
至於PTS ... 如果他是完美的話我就吾會換啦 哈哈
老實講, 我自己都好 tired ~
不如直接d, 想點換直接提出 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 02:08 AM:

so I talk with u tomolo la ok ?
幾點>
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 02:16 AM:

I dont ar... haha I will leave ...
ok ~
see you tmr ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 02:22 AM:

我最後問下﹐如果 FRYE + CHANDLE...
Frye 打返正選 ???
如果係既都有得諗..........
不過我prefer我再出一個, 你搭個射手比我.,.................

聽日先傾啦 ~
back ~
X兄想點傾  ?
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 01:11 PM:

如果CHANDLER單換BELL你覺得點 ?
你需要佢, 我都需要呢................
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 01:14 PM:

不如你講下你最想放邊個/邊個會易交易D。
BELL拿吾到都OK既﹐話晒我隊波3PT應該吾會太差。

S JACKSON你喜歡嗎? 如果SJACKSON換BELL你覺得點?
bell 單換好難啦...................
我反而想問你個Arenas 和 Chalender 點換 ?
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 01:21 PM:

ARENAS如果沒個得分高既好難換。你要ARENAS甘你之前放AI做乜 ... 大家差吾多
當時係唔換唔得 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 01:22 PM:

所以我未提出左 2 V 1  lor

送埋件CHANDLER比你。
即係點.....................
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 01:24 PM:

我最想-
GINOBILI + CHANDLER 換 BELL
gino 冇樣野幫到我..................
我搭多個, 換johnson得唔得 ???
我真係有需要加下得分 ~

目前我最想加reb和得分............如果你想攞我既3 pts........
最好攞呢2樣野黎跟我換..............

要食飯先 ~
轉頭返 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。