<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 03:06 PM:

咁你又要 howard 換 bell
我係指X兄 ~
再講, 我和你果個係4換4............
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 03:12 PM:

我同清揚都做就左你攞xx啦, 不如你平d俾番bell我呀
我淨係可以出 pts, reb 我都冇喇
我就係想要呢2樣...............
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 03:19 PM:

你 reb 唔係太差咋
你都係因為冇左 dbt 同 martin 先輸姐
而且你打4個 pg, 又點搶 reb 喎
所以睇你出乜 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 03:36 PM:

出左 offer
依個係最好架喇, 你諗諗啦
我計過, 你每場會多6分架
而兩個 shooting % 都會有少少改善
你點計呀 ~
Marbury 仲可以攞返之前既紀錄黎計 ???
仲有.,.............sbk唔係傷左咩 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 04:02 PM:

sbk 冇傷到
前日都仲打緊
咁你講點樣岩啦..........點睇都唔合理啦 ~
now 既 marbury 點和 paul 比 ???
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 04:05 PM:

nvm
don't wanna argue
你可當我係錯既.........
假如呢個出比第2個, 我都肯定ban緊 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 04:05 PM:

nvm
don't wanna argue
many pts exchange for few 3ptm and steal only

[ Last edited by 艾力克 on 2006-2-26 at 04:10 PM ]
how come ???
如果要計既, 請你攞Francis 和 sbk 轉左會後既表現黎計 ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 04:16 PM:

Last 5 Games 4 33.7  6.3 13.0 48....
你咁樣計, 我個paul咪仲高 ~
bell 都有啦 ~

咁樣比返, 可能我仲高tim ~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-26 09:00 PM:

he seems just look for self-interest
我串你個offer姐............唔洗咁講掛 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-26 09:06 PM:

唔系掛
send 住 offer 黎先
仲有野做緊 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。