<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 01:59 PM:

出街買藍球鞋﹐今晚再傾 我其實出...
你想呢 ???
Originally posted by 清揚 at 2006-2-26 10:24 PM:

點ar
和X兄傾埋就可成交 ~

問你個問題, 假如有人出 Marcury + Sbk trade Paul+bell

你會點 ??
Originally posted by 清揚 at 2006-2-26 10:27 PM:

Bell系咪一定有先

好ㄚ
80% ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:31 PM:

T CHANDLER 點都好過 J FOSTER掛 ...~
now 我冇人選呀 ~
簽佢返黎頂住先啦.....

想問係咪一定要出paul ??
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:30 PM:

我返來喇﹐ 今日終於買到對黑色藍...
5分....可能更多呢.......ai ~

傾埋單野吧 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-26 10:32 PM:

我早排都buy左對T-mac 5
總覺得呢幾隻都比較重 ~
我冇著...只係望落去比較重 ~
不過都幾型 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:34 PM:

我未正式計數﹐但你覺得JOE JOHNSON + CHANDLER 既能力吾值 CHRIS PAUL 咩?
值 ~
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:41 PM:

我減弱緊喇~ 其實最勁係MING / TERRY
我肯定輸比 terry ~
不過今個星期冇諗過輸咁多比你 ~
Originally posted by 清揚 at 2006-2-26 10:42 PM:

178cm 198磅
洗唔洗咁重....
Originally posted by Xtravagant at 2006-2-26 10:41 PM:

我減弱緊喇~ 其實最勁係MING / TERRY
你唔跟我換拿 ???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA FL( 26FUN League ) - TRADING ROOM

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。